Rankomis dažyti Kinų tapyba, nuotraukos ilgosios ašies Čing Dinastija Kinijoje,GuanYu, nemokamas pristatymas

€32.52

-42%

€56.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: paveikslai, Kinų tapyba, tapybos kinų, Pigūs paveikslai, Aukštos Kokybės kinų tapyba, Kinijos tapybos kinijos Tiekėjų.

Kinų tapyba yra vienas puikus puslapis Kinų kultūros ir civilizacijos istorija. Jūs esate vienas iš lobių Kinija. Skirtingų rūšių Kinų tapyba, garsių Kinų tapybos istorija, yra šios: simbolių, kraštovaizdžio, waterscape, gėlių ir paukščių ... Jie yra simboliai tikrai gyvenimo ir gamtos grožį.

Šis paveikslas nutapytas garsaus senovės Kinų dailininkai 19 A. pabaigoje Pekine. galima matyti aiškų vaizdą iš žemiau jums, įvairių kelti Kinijos tigrų, šimtai gyvenimas-kaip efektyvus ir elegantiškas, jis yra daug svarbesnis tradicinės Kinų maniau, tigrai ir pušų simbolizuoja ilgaamžiškumą. Jei rinkti tai, aš manau, kad tai atneš laimę.!

Jei perkate 2 ar daugiau nei 2 daiktus iš manęs. Aš duosiu jums nuolaidos .

2-3 elementus, nuolaida 10%. 4-6 punktų, nuolaida 15%. 7-10 punktų, nuolaida 18%. pasiekti ar pranokti 11 elementus, rašykite man,nuolaida bus virš 20%.

Grąžinti: Jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes, Prašome susisiekti su mumis be nedvejodama per 3 dienas.Žinoma, jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, Prašome grąžinti prekę per 14 dienų .Mes džiaugiamės, kad keistis, keisti ar grąžinti visą jūsų mokėjimą.Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą. Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums. Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Rašykite: Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą. Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums. Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Jei nesate patenkintas su mano daiktų ar paslaugų, prašome susisiekti su manimi ir aš tau ištaisyti klaidą, prieš jums palikti mane neigiamų atsiliepimų. Mano tikslas yra įtikti savo klientams, ir sukurti gerą verslo santykius. Taigi, aš noriu, kad uždirbti savo teigiamų atsiliepimų ir aš atsakyti.

Dalykai Portretas
Tipas Handpainted
Prekės Pavadinimas edmoogrel
Medžiaga Popierius
Stilius Tradicinis
Vidutinis Akvarelė
Paramos Bazės Popierius
Kinų tapyba Pažymėkite ašis
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
originalus Taip
Kaligrafijos ir tapybos tipas Kinų tapyba
Rėmas No
Dydis 157cm
Rėmelio režimu pažymėkite tapyba
Pakuotės Dydis 80cm x 20cm x 10cm (31.50in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai