Baltos spalvos Vandeniui IP65 Vonios kambarys, Virtuvė, Drėgmės, Šviesos Montavimo Rinkinys 70mm Išpjovą su GU10 Lizdu

€14.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sutvertas, Pigūs sutvertas, Baltos spalvos Vandeniui IP65 Vonios kambarys, Virtuvė, Drėgmės, Šviesos Montavimo Rinkinys 70mm Išpjovą su GU10 Lizdu.

Baltos spalvos Vandeniui IP65 Vonios kambarys, Virtuvė, Drėgmės, Šviesos Montavimo Rinkinys 70mm Išpjovą su GU10 Lizdu

Medžiaga: Stora nerūdijantis plienas + baltas danga

Gimbal Skersmuo: φ82mm

Sutvertas: φ70mm

Naudojimas: Naudojamas 50mm GU10 GU5.3 LED prožektoriai arba halogeninės lemputės.

Kodėl Pasirinkti iš Ledison ?

1. Patikimumas Pažado: Mes Honkonge Registruota Įmonė su 5000 kvadratinių metrų gamyklos, Shenzhen, Kinija, su pakankamai atsargų, factory direct pristatymas . Mes taip pat dalyvauti apšvietimo mugėse ir namuose, ir užsienyje.

2. Kokybės Pažadas: Mūsų LED žibintai, yra CE RoHS SAS UL/CUL PSE patvirtintas. Tai bus užtikrinti, kad kokybės ir patogus perparduoti visame pasaulyje. W e yra profesionalus R&D, remiantis grupė apšvietimo inžinieriai, turintys daugiau nei 15 metų patirtį. Su savo EMD pjovimo dirbtuvėse, mes pajėgumą ODM/OEM paslaugas, kurių greitą pristatymą; visi LED drivers, kad mes naudojame, yra pagaminti mūsų gamykloje savarankiškai. Kokybės garantija yra užtikrinti, kad vienerius metus ir visą gyvenimą techninę paramą galima .

3. Paslaugos Pažadą: W e yra komanda simpatiška pardavėjas ir iš visų pusių patenkintas paslaugas po pardavimo, galima atsakyti į jūsų visus klausimus. Mūsų inžinieriai yra prieinama dėl visų techninių palaiko iš mūsų agentams ir klientams.

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo patvirtinimą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie yra siunčiami. Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. 7 dienų grąžinimo politikos. Jūsų pasitenkinimas mūsų produktai yra garantuotas. Jei nesate patenkinti produkto, jums gali grąžinti prekes dėl mainų, per 7 dienas nuo gavimo, bet, prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.

Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping. Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės. Jie turi būti pagal resalable būklės. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

3. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai. Grįžti laivybos turėtų būti mokamos iš mūsų gamyklos. Remiantis tarpusavio pasitikėjimu ir supratimu, mes tikimės, kad turi laimingą bendradarbiavimo su jumis. Jeigu turite kokių nors užklausą, prašome palikti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jums į 24 valandos.

sertifikavimo CE
Įtampa 90-260V
Garantija 1 metai
ELEDISON 5W LED "Chrome" satin light gimbal
Taikymo Sritis Foyer hotel restaurant vonios, miegamojo apšvietimas, saulės energijos lemputė
Prašymas Lova
Maitinimo Šaltinis AC
Galios Tolerancija 5%
spalva Šilta balta 2700K, natūrali balta 4000 K, 6000K šaltai balta
Medžiaga Lydinys
Spinduliuojantis Spalva Baltas Veidas, "Chrome" Veidas
Yra pritemdomi No
Prekės Pavadinimas ELEDISON
Modelio Numeris LDS-LF-8270
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai