Nemokamas Pristatymas! ( 1.524 m* 3 m ) baltos /pieno balta spalva atbulinės projekcijos kinas/ 4.5 kvadratinį metrą projektoriaus ekrane folijos plėvelė

€180.51

-4%

€190.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: filmas atbulinės projekcijos, plėvelė, folija, kino ekrane, Pigus filmas, atbulinės projekcijos, Aukštos Kokybės plėvelė su folija, Kinijos kino ekrano Tiekėjų.

Nemokamas Pristatymas! ( 1.524 m* 3 m ) baltos /pieno balta spalva atbulinės projekcijos kinas/ 4.5 kvadratinį metrą projektoriaus ekrane folijos plėvelė

Projekcijos filmas aukštas šviesos pralaidumo ir sklaidai, todėl puikios spalvos vėl pasirodys. Tai yra labai naudinga rodyti, reklama, lauko, kuris daro jūsų normalu ir bespalvis parduotuvės langas į dinamišką ir fantastinis patirtį. Projekcijos filmas taip pat gali būti supjaustytas į bet kokių formų, kaip jums patinka, kad jis gyvas ir pramogų.Projekcijos filmas daro savo pirkinių langą būti patraukli tarp daugelio konkurentų.

Ultra Anglies Juoda/giliai mėlyna/balta/holografinis reklamos galiniai / priekiniai projekcija, filmas sukuria aukštos raiškos vaizdą galima peržiūrėti auditorija patirties, ryškus vaizdas, (matyti) ir nerealaus vaizdo (look at) per ekraną.

Atbulinės projekcijos plėvelės plotis 1.52 m, o ilgis 30m už vieną sąrašą, mes paprastai tiekia dydis kaip 1 kvadratinį metrą 1,5 m * 0.66 m, 2 kvadratinių metrų 1,5 m*1.33 m, 3 kvadratinių metrų 1.5 m*2m ir pan vieną gabalus... tik lenth gali būti customzed kaip kliento pageidavimą.

PASTABA: jei jūs, kad tik atbulinės projekcijos kino pavyzdys i s apie 21cm*29cm ar 8" * 11", skirta A4 formato, 21cm*15cm arba 8" * 5" už A5 dydžio, tačiau imties dydis yra ne visai teisinga, kai kurios didesnės, kai kurios mažesnės ,jie naudoja tik dėl klientų bandymo, mes nenorime bandymo dydžio, kad ginčo, ačiū už supratimą.

Svarbi Pastaba :

1) plotis yra fiksuotas ,1.524 metrų .

1 Kvadratinis metras = 1.524 m (plotis) x 0.65 m (ilgis)

2 Kvadratinį metrą = 1.524 m (plotis ) x 1,31 m (ilgis)

3 Kvadratinį metrą = 1.524 m (plotis ) x skirti 1,96 m (ilgis)

...........

2) 4 Spalvų pasirinkimas, nes jie yra tos pačios kainos .

Prašome palikti pranešimą ir pasakyti, kuri spalva jums pasirinkti, išskyrus juodos arba veidrodis spalva

a) Skaidri

b) Pilka

c) Tamsiai pilka (iš savo patirties , tai spalva turi geriausius rezultatus su tuo pačiu kaina 4 skirtingų spalvų)

d) Balta

prašome pastebėti smulkmenas spalvą, kurios norite iš pavadinimo informuojant, nes juodos ir veidrodis, spalvotas kaina yra didesnė .

ATBULINĖS PROJEKCIJOS FILMŲ MONTAVIMO METODAS:

Jums laikytis galinės projekcijos filmas kaip automobilis klijuoti vieną plėvelė ant stiklo. pirma, jums reikia išvalyti stiklą su vandeniu, purkšti Sprite gėrimo ant stiklo, vėl (mes rekomenduojame naudoti Sprite gėrimo klijuoti plėvelę ir geriau projekcijos rodo.)

ir galinės projekcijos filmas turi du sluoksnius.tada galite pašalinti saugomų sluoksnis ir klijuoti plėvelę ant stiklo ir reguliuoti kino poziciją, tada galite naudoti gumos antgalis langams iki valytuvas vandens iš centro į kraštus, ir kai jūs įsitikinkite, kad nėra vandens tarp stiklo ir plėvelės. atlikta.

Savybės:

Bet kokio dydžio gali būti pritaikytas lengvai

Didelio kontrasto nuolydis

Lengvas montavimas, mes atsiųsime jums įrengimas vaizdo po užsakymo.

Vandeniui atsparus ir patvarus

Laisvų vietų:

- Mažmeninės LANGĄ

- Vestibiuliai

- Barai

- Naktiniai klubai

- Muziejai

- Paroda rodo

- Skaitmeninių ženklų

- Automobilių parodų salė

- vestuvių fotografija

- parduotuvėms

- prekybos centrų pramonė

- viešojo maitinimo įmonėse

- viešbutis pramonė

- parduotuvių ir parodų salės

- oro uostai

- filmai

- opera house

- stotis

- metro

- bilietų kasų

- reklama

projektavimo įmonės

- bet verslo vieta, parduotuvę LANGĄ

- reklaminiai stendai

- pastato stiklo siena

Shenzhen Xintai touch Technology Group " specializuojasi gaminti atbulinės projekcijos plėvelės, Interaktyvios Projekcijos touch folija/filmas per-stiklo, Paviršinių Akustinių Bangų(SAW) jutiklinis ekranas, atsparus Vandeniui PAMATĖ, Touchscreen, Dulkėms PAMATĖ, Jutiklinis Ekranas, Anti-glare, Vandal-proof PAMATĖ, Jutiklinis Ekranas, Vandal-proof PAMATĖ, JUTIKLINIS EKRANAS, Multi-touch Infraraudonųjų spindulių sensoriniu ekranu/IR Liesti rėmą, LCD Touch Kioskas, Interaktyvios touch folija, varžinio jutiklinis ekranas, Jutiklinis LCD Monitorių, LCD touch Panel PC/ Kompiuteris / bezel, Stebėti, Liesti Tablet PC, Optinis Capacitive jutiklinis ekranas ir touch screen, Bet kokio dydžio lietimui galime pritaikyti būtent jums. Tiesiog leiskite mums žinoti, reikalavimas. Multi-touch IR Skydas, mes galime pasiūlyti Dual-touch " (2 taškai), 6 taškus, 8 taškų, 10 taškų, 16 taškų ir 32 punktuose, Ne dvasios tašką. kt.

Produktų Statusas Sandėlyje
Nustatymo metodas Prognozuojama, Talpą, technologija, naudojant horizontalus vertikalus laidai
Programinės Įrangos Suderinamumas
Temperatūros Diapazonas
Formatas bet shap ir bet kokio dydžio individualų
spalva skaidri, balta, pilka, tamsiai pilka, juoda, veidrodis
Greitis atsako
Max ilgis/plotis ritinio L 30m W 1.524 m
Punktas 1.524 m*3m atbulinės projekcijos filmas
Ekrano Dydis 1.524 m*3m
Stilius balta atbulinės projekcijos filmas
Prekės Pavadinimas Xintai Touch
Modelio Numeris XT-RF-1.524 m*3m
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 4.5kg (9.92lb.)
Pakuotės Dydis 159cm x 9cm x 9cm (62.60in x 3.54in x 3.54in)

Panašūs produktai