Nemokamai stovėti +kardas Full Tang Vertus kalvė 1060 Didelis anglies plieno Japonijos Samurajų Kardas katana aštrus.

€98.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katana sharp, katana japonų samurajus kardas, samurajų kardas katana, Pigūs katana sharp, Aukštos Kokybės katana japonų samurajus kardas, Kinija samurai katana kardas Tiekėjų.

A BOUT KARDAS :

Funkciniai ir kova pasiruošę.Priedai kardas yra visi autentiškumą.Jis yra skirtas mūsų patyrusių swordsmith su kruopščiai apdorodami creat aukštos kokybės peilis nekilnojamojo naudoti.Kardas yra tikrai ekonomiškas ir bus jūsų geriausias pasirinkimas, siekiant parodyti savo draugams ar išsaugoti jį kaip surinkimo arba siųsti jį kaip dovaną.Taip pat,tai labai tinka mokymo ir pjovimo pratice.

SPES: Bendras Ilgis: 40.9 colių 104cm Ašmenų Medžiaga: 1060 Didelis anglies plieno Nagasa Ilgis: 28.7 colių 73cm labai griežti Medžiaga: kietas medinės Rankenos Ilgis: 10.6 colio 27cm Rankenos Medžiaga: Originali Ray oda + Sunku mediniai Kissaki Ilgis: 1.77 colių 4.5 cm Tsuba Medžiaga: Aukštos kokybės lydinio Tsuba Peilis Plotis(netoli Habaki): 1.26 colių 3.2 cm Svoris (be labai griežti): 0.85 kg (maždaug), Peilio Plotis(netoli Kissaki): 0.91 colių 2.3 cm Svoris (su labai griežti ): 1.17 kg(maždaug) Kissaki Forma: CHU-KISSAKI Pakuotės Svoris: 2.0 kg(maždaug), Menčių Forma: SHINOGI-ZUKURI Būklė: Nauja

W AY S ŽODIS SPRENDIMUS :

1.

T ANREN: F ORGING

T SURIKOMI IR S UNOBE :F ORMING B LANK

Į balde buvo 1060 Didelis anglies plieno,jis buvo Visiškai vertus, kaltiniai, naudojant senovės metodas kardas sprendimus.Jis buvo smelted ir daužė(ranka, kūjo) sumažėjo lieka priemaišų, iš anglies plieno ir geriau paskirstyti anglies forma yra tuščia.

2.

H IZUKURI :F ULLY S HAPING B LADE

RA -S HIAGE : R GALKIN F INISHING

Y AKI -I RE :H VALGYTI T REATING

Ašmenys būtų visiškai rankų formavimo,o tada šilumos gydyti (Perdirbimas) po šlifavimo(grubus apdaila),tada greitai aliejaus ir vandens grūdinimas(Grūdinimo) priverčia anglies plieno į pabrėžė, valstybės,suteikia jai standumo, kad jis galės išlaikyti pranašumą.Tokiu būdu galima pagerinti tinkamai kietumas ir lankstumas balde nekilnojamojo naudoti.

3.

S HIAGE :F INISHING B LADE

H I IR H ORIMONO :G ROOVES IR E NGRAVINGS

Rankomis formuoti balde po antrą kartą poliruotas (Apdailos disko),Ir dviejų ilgų Hi (kraujo griovelis) buvo atliekami kiekvienoje pusėje balde sukurti lengvesni ašmenimis, o linguodavo ir balanso, tai norint pasiekti optimalų našumą.Tuo tarpu,graviravimo paslaugos bus įgyvendintos šį žingsnį. (pls susisiekti su mumis per pranešimą, jei jūs turite somehing graviruoti ant disko)

4.

N AKAGO IR M EIKIRI :F ILING IR S IGNING T ANG

Šis peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą, kardas, o linguodavo.Tang bus paduota puikiai su rankena,ir jis bus pasirašytas pagal jūsų reikalavimus. (pls susisiekti su mumis per pranešimą, jei norite pasirašyti DATOS arba PAVADINIMĄ Tang)

5.

T OGI :S WORD P OLISHING

Visiškai ranka poliruoti mūsų patirtis swordsmith su daugiau nei 13 procesas, rankinio galandimo darbo kelis klasės šlifavimo akmuo labiausiai tradicinis Japonų amatas būdu.Jis yra aštrus, kad nupjauti butelio-storo bambuko.Taškas ašmenys yra vidutinio ilgio.(Chu Kissaki)

Pranešimas: nemokamai&atsitiktiniai kardas maišą ateina su kardu ekranas stovi kardas nuotraukų NĖRA įtraukta, Nes Visi mūsų produktai yra visiškai rankų darbo,Todėl ji skiriasi šiek tiek nuo kardas kardo.

KARDAS NUOTRAUKAS

PRITAIKYMAS PASLAUGOS:

(Galite pasirinkti šiuos kardas detalės pakeisti originalių!)

Nuorodos Diagramoje:

Kardas yra sudarytas iš daugybės detalių , tsuba Ito&Sageo ir labai griežti ir ray oda visų mūsų kardai būtų galima pritaikyti. BO-HI (kraujo griovelis), mentės be SVEIKI, yra stipresnis už pjaustymui, peilis su LABAS yra lengvesni už praktiką . Visi peiliai yra reguliariai sharp,prašome susisiekti su mumis jei jums reikia bukas arba skustuvas aštrių ašmenų. (Tai kainuos papildomai 10usd už skustuvo galandimo ir užima daugiau laiko, apdaila) A Wakizashi ir Tanto gali būti pritaikytas mathch tai katana.

A LLOY T SUBA C HOOSING(NEMOKAMAI)

(Galite pasirinkti šiuos lydinio Tsuba pakeisti originalių !!!)

AŠ RON T SUBA C HOOSING (+15$)

(Galite pasirinkti šiuos Geležies Tsuba pakeisti originalių!!!)

A UŽTERŠTUMO - T REATED C OPPER T SUBA C HOOSING ( +25$)

(Galite pasirinkti šiuos vario Tsuba pakeisti originalių !!!)

H VPS KOKYBĖS C OPPER T SUBA C HOOSING (+45$)

(Galite pasirinkti šiuos vario Tsuba pakeisti originalių !!!)

G ENUINE R AYSKIN C HOOSING(NEMOKAMAI)

(Galite pasirinkti šiuos Rayskin pakeisti originalių !!!)

T SUKA-ITO& S AGEO C HOOSING(NEMOKAMAI)

(Galite pasirinkti šiuos ito pakeisti originalių !!!)

L EATHER T SUKA-ITO C HOOSING (+$30 )

(Galite pasirinkti šiuos odos ito pakeisti originalių !!!)

AŠ IMPORTUOJAMAS S AGEO C HOOSING (+$10)

(Galite pasirinkti šiuos sageo pakeisti originalių !!!)

T SUKA-MAKI C HOOSING (NEMOKAMAI)

S AYA C HOOSING S01-S20 yra lakuotas labai griežti,baigė tradiciniu būdu,jie gali būti pasirinktas.

S21-S24 yra padengtos ray odos dalis,koiguchi ir Kurikata ir Kojiri yra pagaminti iš bufflo ragų.atnaujinimas kainuos $45 S25 yra pagamintas iš aukštos kokybės kieto medžio,į koiguchi ir Kurikata ir Kojiri yra pagaminti iš bufflo ragų.atnaujinimas kainuos $25 S26 yra pagamintas iš raudonmedžio,kad koiguchi ir

Temos Piramidė
Regioninės Funkcija Japonija
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Stilius Japonija Stilius
Medžiaga Metalo
Sąlyga Naujas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 118cm x 18cm x 10cm (46.46in x 7.09in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Krepšys

Panašūs produktai