Geltona Backless Bandeau maudymosi Kostiumėliai, Bikini Brazilijos 2018 Push Up Bikinis Nustatyti Moterų Kietas Seksualus Plius Dydis maudymosi kostiumėlį, Maudymosi Kostiumai 3XL

€10.67

-10%

€11.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tiktų iki, kostiumas kostiumas, seksualus kostiumas, Pigiai kombinezonas iki, Aukštos Kokybės kostiumas kostiumas, Kinija kostiumas seksualus Tiekėjų.

Geltona Backless Bandeau maudymosi Kostiumėliai, Bikini Brazilijos 2017 Push Up Bikinis Nustatyti Moterų Sexy Spausdinti Biquini maudymosi kostiumėlį, Maudymosi Kostiumai E522 Geltona nuodėmė respaldo Bandeau del traje de baño del bikini de Brasil 2017 empuja hacia arriba Bikini Komplektas para mujer Imprimir seksualus bikini traje de baño Trajes E522 Vestido de banho de biquíni preto Bandeau Amarelo sem costura 2017 Conjunto de biquínis Push Up Roupa de banho com biquíni de mulher seksualus E522 galimos spalvos: Geltona, raudona, oranžinė, fuchsia pink, royal mėlyna, žydra Avaialable dydis: S M L XL, 2XL, 3XL Aplinkos medžiagos: 100% Ekologiškas,poliesteris,nailonas,spandex, kvėpuojantis, Lankstus, patvarus, geriausia higroskopiniai, Žavinga & stilingas Bikini Paplūdimys suknelė tinka dauguma merginų ar moterų puiki dovana savo meilužio ar patys Nemokamas pristatymas: Kinija paštu registruotu oro paštu, jei turite kitų greitas pristatymas būdu,pls susisiekti su mumis,mieli

pakuotė: 1* Bikini komplektas( 1 viršų + 1 Apačioje)

Pastaba: Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo KRŪTINĖ,LIEMUO ir KLUBAI, prieš jus pirkti!! prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū dydžio ji yra ypatinga ši bikini, prašome pasirinkti dydį pagal šiuos dydžio diagramos! ačiū.have a nice day.gerbiami Dydis: cm (1cm=0.39 colių)

Nailono medžiagos, labai aukštos kokybės, kvėpuojantis, patogus, kokybės liemenėlė push up

Geltona

Fuchsia pink

Juoda

Raudona

Oranžinė

Royal blue

Dangaus mėlyna

Maudymosi kostiumėliai, Skalbimo Instrukcijas, Kad prailginti savo maudymosi kostiumėliai,prašome atlikite šiuos plovimo ir priežiūros instrukcijos. 1.Nuplaukite gėlu vandeniu iki plaukimo. 2.Vengti kontakto su bet saulės ir deginimosi produktai. 3.Nuplaukite gėlu vandeniu iš karto po plaukimo. Nėra sausas valymas,skalbimo mašinų,arba geležies maudymosi kostiumėlius. 4.Nelaikykite šlapias maudymosi kostiumėliai, plastikinių maišelių ar kitų aprangos elementų. 5.Niekada nenaudokite baliklių,skalbimo milteliuose,muilo ar šampūno, kai skalbimo savo maudymosi kostiumėliai.Tiesiog gerai nuplaukite gėlu vandeniu po kiekvieno naudojimo. 6.Oras sausas ir vengti kontakto su tiesioginių saulės spindulių.

Paruošimo Laikas: mums reikės 3-5 darbo dienas parengti ir atsiųsti savo užsakymą kartą sistema patvirtina, kad mokėjimo.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

MELPHIEER SPECIALIZUOJASI STILINGAS DIZAINAS IR AUKŠTOS KOKYBĖS MAUDYMOSI KOSTIUMĖLIAI, DRABUŽIAI. TIKIMĖS, KAD IR TADA, KAI MERGAITĖS DĖVĖTI MELPHIEER MAUDYMOSI KOSTIUMĖLĮ, ATRODO, KAD YRA PORA, SPARNAI, TEGUL JUMS SKRISTI DIDESNIS IR EITI TOLIAU. AČIŪ VISIEMS.

Juosmens Mažas Juosmens
Lytis Moteris
Modelio Numeris E522
Medžiaga Lycra,Nailono,Spandex,Poliesteris
Metų Maudymosi kostiumėliai moterims 2018
Stilius Moteriški maudymosi kostiumėliai & paplūdimio
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Apdaila Plaukimo kostiumas moterims
Punktas Maillot de bain femme 2018
spalva Geltona, Juoda, Fuksija rožinė, Raudona, Oranžinė, Mėlyna
Prekės Pavadinimas Melphieer
Išvaizda Liemenėlių prijungtas dirželiai reguliuoti plius " dydžio kieta spalva
Su Pad Taip
Kilmės vieta Pagamintas Kinijoje, Guangzhou
Vieta Vasara, Paplūdimys, Atostogų, Atostogų
Dydis S, M, L, XL, XXL, 3XL
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
tinkamas Maudymosi kostiumą, moterys, merginos, ponios
Paramos Tipas Underwire
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)

Panašūs produktai