Poilsis akupunktūra, masažas įstaigos vadovas massager smegenų masažo priemonės celiulito Galvos Spa Galva Massager mašina

€25.29

-19%

€31.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: masažas mašina, galvos masažas mašina, vadovas spa, Pigūs masažas mašina, Aukštos Kokybės galvos masažas mašina, Kinijos vadovas spa Tiekėjų.

Žmogiškas Projekto Vadovas Massager Sveikatos priežiūros Galvos Spa Masažas Atsipalaiduoti Lengva kūno Smegenų Akupunktūros Taškų

Savybės:

100% NAUJA! Spalva: Pilka

Žmogiškas dizainas.

Naudojant trijų rūšių išorinio maitinimo.

Maitinimo Šaltinis:3 x AAA baterijos (neįtraukta) ; kompiuterio USB sąsajos jungtis; transformatorių ryšį.

Dydis gali būti koreguojamas: Front-end prietaisas su elastinga skydelis, fiksuoto kortelės, priklausomai nuo dydžio, pirmojo tipo, tikslinę masažas.

8 rūšių masažo intensyvumas gali būti reguliuojamas. Back-end dizaino su lėtai atleiskite, lengva pašalinti masažas, akupunktūra taškų, su vyresnioji medicinos lateksas minkštas.

Likusius sveikatos pakitimus.

Naudojant būdus ir priemones: Jame bus tiesiogiai nustatytas galvos masažas, akupresūra taškų skaičių priekyje tiek gale, kad tamprumo reguliavimas galvą atgal, kad yra, link priekinis dangtis, nr. gaubtas į galvą. Tada perkelti įjungti, reguliuoti masažo intensyvumo (1-8 rūšies intensyvumą galima reguliuoti). Pagal savo poreikius, savo ruožtu išjungti bet kuriuo metu po naudojimo, tiesiogiai į galvą massager gali būti pašalintas.

Nesvarbu, ar esate biure ar namie, ar keliaujate, galite bet kada masažas ir sumažinti nuovargio skausmai, galvos skausmas, darbo, nuovargio, pagerinti miegą, gerina atmintį, sumažinti smegenų nuovargis ir darbo kokybę, jeigu reikšmingų rezultatų, todėl jums atlikti savo proto daugiau greitai, dirbti efektyviai, per priežiūra smegenų, taigi, jūsų įmonės yra dovana, ir baltos apykaklės darbuotojams ir studentams geriausias partneris.

Pastaba: ši prekė yra žmonių ir 12 metų arba anksčiau.

Pakuotės Turinys:

1 x Elektros galva massager

1 x USB sąsajos jungtis

1 x Maitinimo Adapteris ( 110~220V,JAV,JK,ES,AS,visi gerai )

Modelio Numeris smegenų massager
Prekės Pavadinimas JKWSTAR
Dydis Medium
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Medžiaga ABS
Prašymas Įstaiga
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Pakuotės Dydis 27cm x 22cm x 20cm (10.63in x 8.66in x 7.87in)

Panašūs produktai