Mažos Rankinės Moterų Maišas natūralios Odos Rankinės Ponios Pečių Maišą Rankų darbo Natūralios Odos "Messenger" Crossbody Aikštėje Krepšiai

€73.94

-44%

€132.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moterų pečių maišą, moterų mažas maišelis, krepšys originali, Pigūs moterų pečių maišą, Aukštos Kokybės moterų mažas maišelis, Kinija maišelį originali Tiekėjų.

Medžiaga: karvės oda turi įtakos gyvenimo aplinką karvė. Normalu, kad jie palikti pėdsakai (randų, kaliaus) ant paviršiaus. Jei jums tai ar nežinau, kad apie natūralios odos,prašome gerai Pagalvoti prieš perkant. Amatai: visos rankinės yra rankų darbo, jis gali palikti kai kurie rankų darbo pėdsakų. Taigi rankinėje negalėjo būti tobula, tačiau tai neturės įtakos kokybei. Dažai: Kad rankinės yra pirmasis, pagamintas iš baltos karvės odos, tada dažyti Profesionalus meistras. Tada formą, spalvą, tada jis tapo vintage stiliaus Rankinė. Nes dažytos rankomis, kad spalvos gali ne vidutinis, Metalo dėmes ir siuvimo vieta negali būti nudažyti, tačiau tai neturės įtakos kokybei ir naudojimo rankinėje. Nes medžiaga, amatų,ir spalva, kad rankinėje unikalus.

]

Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas padengti
Kietumas Minkštas
Formos Atvartu
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Pamušalas Poliesteris
Apdaila Nėra
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Proga Universalus
Modelio Numeris 170659
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Elemento Tipas Rankinės
Lytis Moteris
Stilius Derliaus
Išorinis Nėra
Rankenų/Dirželiai Vieną
Dydis 20cmx10cmx18cm
Interjeras Mobilųjį Telefoną Kišenėje,Interjero Lizdas Kišenėje
Prekės Pavadinimas FCTOSSR
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)

Panašūs produktai