Originalus Apšvietimas H9 2.4 G Belaidė Klaviatūra su Apšvietimu RU LT Nuotolinio Valdymo Pele su Touchpad Mini PC Android TV Box i8 i8+

€66.01

-50%

€132.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nuotolinio Valdymo Pultas, nuotolinio valdymo valdiklis, nuotolinio valdymo, Pigūs nuotolinio valdymo, Aukštos Kokybės nuotolinio valdymo valdiklis, Kinija kontroliuoti nuotolinio Tiekėjų.

Apžvalga

Modelis: H9/i8 Mini Klaviatūra, Belaidžio Apšvietimo Su Touchpad Rankinis ,Tikiuosi, jūs galite pasirinkti tinkamą variantą, kaip jūs norite, Thanks a lot!

Karšto parduoti, prašome pasirinko teisingą kad norite !

PS:

H9 Baterijos Tipas: Built-in ličio-jonų baterija

i8 Baterijos Tipas: 2 * AAA baterijos ( neįtraukta)

Gamyklos Tiekimo tiesiogiai,niekada sandelyje

Fabrikas suteikia firmware tiesiogiai,mes siūlome naujausią firmware paramos.

Vėliau muitinės rom, jei jums reikia

OEM užsakymus, jei norite,

Geriau kaina, jei norite, kad... daugiau daugiau daugiau paramos, jei norite,

H9 Išryškinti

1. 2.4 GHz mini belaidė QWERTY klaviatūra su touchpad 2. Geriau apvalkalo medžiaga, atnaujintas matinis juodas 3. Ergonomiškas pelės mygtuką ant 4. Ergonomiškos klaviatūros išdėstymą 5. Smart touchpad už left/right click & slinkties juosta 6. Auto miego ir pabudimo funkcija 7. Įkraunama ličio baterija BL-5B(Nuimamas) 8. Mini plonas, lengvas H9 Specifikacija, Suderinamas su: Kompiuterio, Nešiojamojo kompiuterio, Planšetinio kompiuterio(USB), Xbox 360, PS3, Android TV Box, IPTV, HTPC, Projektorius, Išmanusis telefonas(OTG), ect. Dydis(L*W*H): 5.5*3.54*0.63 Colių[140*90*16 mm] Svoris: 3.52 Oz[100g] Veiklos Diapazonas: iki 10m Perduoda galia: +5db Maksimalus Veikimo įtampa: 3.3 V Veikimo srovė: Įkrovimo srovė: Miego srovė:

Nuotraukos Išsamiai:

Taigi, ką ! Veiksmų dabar !! Jūs turite šią Prekę!

H9 su Apšvietimu

H9 be Apšvietimo

i8 su Apšvietimu

i8 be Apšvietimo

Muitų ir importo mokesčiai

Užsakymus gali tekti išvalyti muitinės jūsų šalyje.

Prašome patikrinti, jei jūsų užsakymas bus taikomi papildomi importo muitai, mokesčiai arba kitos muitinės susijusius mokesčius.

Importo muitus, mokesčius ar kitas muitų mokesčiai bus renkami laivybos kompanija nuo prekių pristatymo.

Tiekėjų nėra atsakingas už vėlavimą sukėlė muitinės departamento jūsų šalyje.

Papildomų išlaidų ar vėlavimų gali kilti per tarptautinę prekybą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums nereikia naudoti papildomų importo išlaidas arba muitinio įforminimo vėlavimo priežastis prašyti grąžinamosios išmokos arba paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Dėmesio:

Prieš jums užbaigti savo užsakymą per DHL,UPS,TNT, "Fedex", patikrinkite, ar gal jūsų mieste yra nuotolinio kaina,jeigu jis turi remotecost,susisiekite su mumis prieš tai, kad:

Mokėjimo Būdas

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Kapt.lt ateityje.

Detalių Pristatymas

Paprastai,elementą galite užsisakyti bus siunčiami su sekimo numeriu per 1-2 darbo dienas nuo jūsų mokėjimą clear.By beje, jūs nupirko prekę iš priešingos pusės į žemę, kad jam reikia šiek tiek daugiau laiko pateikti.

Grąžinti

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas nuo patvirtinimo iš jūsų mokėjimą.Susisiekite su mumis, jei prekės nebuvo atvyko po 4 savaičių, Mes atsiųsime prekę jums artimiausiu metu dar kartą. Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas yra teisingas.

Grąžinimo Politika

Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

Prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime grįžta adresą. Jei turite ne su mumis susisiekė, tiesiogiai elementai bus išsiųstas atgal ,elementai bus atmesta be sekimo numerį ir grąžintas siuntėjui. Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė arba nepristatyti. Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką. daiktai grąžinti, turi būti pagrindinis pakavimo medžiagų.

Prašome repack elementą atsargiai. Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų. Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota. Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstas atgal į pirkėjo. Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjo,mes vertiname jūsų verslą.Jei esate patenkinti mūsų paslaugomis.Prašome palikite mums teigiamą feedbackwith"Tobulas 5 - Žvaigždučių ir prašome gydyti sandorio gana.

Klientas yra Dievas. Prieš išvykdami bet 1,2 reitingus, neutralus/negativefeedback ir atidaryti bet kokį ginčą dėl DHgate arba paypal.susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą.Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą.

Mūsų sistema automaticially palikti jums teigiamų atsiliepimų, kai jis paliko mums.

Apie MUS

Arthur032 yra profesionalus tiekėjas registruotas Shenzhen. Mes tiekimo labiausiai produkto lineups ir bendradarbiauja su daugeliu profesionalių gamintojų iš įvairių sričių.Mūsų pagrindinis produktas yra elektroninė Cigaretė,Android TV Box,Smart Watch & Apyrankė,laikrodis-Telefonas,ir tt , ir mes turime mūsų pačių gamykloje, kuri gamina geriausios kokybės, jums bus gauti geriausias paslaugas iš mūsų šioje svetainėje, įskaitant geriausią kainos ir geriausias qualtiy ir geriausia bendravimo!

Susisiekite su MUMIS

Jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politiką, Galite susisiekti su mumis palikdami mums DHgate pranešimą arba rašykite mums.

Mes bus atsakyta per 24 valandos.Klientų patenkinamas yra svarbiausia .

Belaidis Ryšys RF
Naudoti Kompiuteris,TELEVIZORIUS
Pakuotė Taip
Modelio Numeris H9
Prekės Pavadinimas Beworth
Pakuotės Dydis 10cm x 25cm x 30cm (3.94in x 9.84in x 11.81in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)

Panašūs produktai