Aukštos Kokybės Handpainted 5vnt Nustatyti Afrikos Raudonai Nuogi Moterų Medžio Aliejaus tapybos Ant Drobės Namo Sienos Meno Apdailos Šiuolaikinės Nuotrauką

€30.29

-5%

€32.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tapybos idėjas nuotraukas, nuotraukos scooby doo, nuotraukos gana balta mergaitės, Pigūs tapybos idėjas nuotraukas, Aukštos Kokybės nuotraukas scooby doo, Kinija nuotraukos gana balta mergaičių Tiekėjų.

Kai gaunate jūs produktas. Jei turite klausimų. prašome laiku kreiptis į klientų aptarnavimo centrą perdirbti. Ačiū. Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių mano parduotuvėje.

Terminas Paslauga

Pristatymas:

Kiekvieną tapyba bus 100% rankomis dažyti mūsų patyrusių menininkų, po to, kai gausime jūsų užsakymą. Prekės bus supakuotos per 3-7 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Siekiant užtikrinti, kad jūsų tapybos atvyksta į jūsų nesugadintas sąlyga, mes leisime tapybos sausas keletą papildomų dienų, padidinti apdorojimo laikas. Mes jus patikinti, kad jūsų tapyba yra verta palaukti.

Pristatymas:

Nemokamas pristatymas užsakymas bus pristatymas per china post " oro paštu. Kinija paštu, oro paštu, paprastai prekė atvyks su 10-25 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.

Taip pat kad bus pristatymas per EMS/TNT/FedEx/DHL, kuri atvyks su mažiau darbo dienų, bet klientas turėtų mokėti už tinkamą laivybos mokesčiai.

Grąžinti Garantuotas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Jūs turėtumėte įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Grįžti laivyba tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų klaidos (t.y., Jūs gausite klaidingą punktas).

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su savo daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

kraštovaizdžio naftos tapyba gėlių aliejaus tapybai
Technics Rankomis Dažyti
Tipas Naftos Paveikslai
Prašymas Gyvenamasis Kambarys,Miegamasis,Kabinetas,Kavinė,Viešbutis, Vyno Baras, Valgomasis, Holas, Virtuvė
Pardavimų tipas Mažmeninė, Didmeninė Prekyba
Be rėmelio Kaina tik drobė
Paramos Bazės Drobė
Kaligrafijos ir tapybos Dydis 40x50cmx2pcs 30x70cmx2pcs 30x90cmx1pcs
Medžiaga Drobė
Modelio Numeris 5vnt-y014
Dydis(coliai) 16x20inchx2pcs 12x28inchx2pcs 12x36inchx1pcs
Rėmelio režimu Reikia Pirkti Vidinis Rėmelis, Skirtas Pakabinti Ant Sienos
Prekės Pavadinimas YouYiBao
Forma Trijų filmų Derinys
Dalykai Kraštovaizdžio
Dydis (Coliai) parduoti, įrėminti
Dydis(cm) 40x50cmx2pcs 30x70cmx2pcs 30x90cmx1pcs
Formos stačiakampis
Rėmas No
Stilius Abstraktus
originalus No
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Vidutinis Aliejus
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai