24pcs Mini Šiltai Balta velas led decorativas šaltai Balta bougie led Gintaro Švyti de vela led Mažų candele kaarsen su baterija

€10.75

-7%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led 8x8, led stalinis, led 35mm, Pigūs led 8x8, Aukštos Kokybės led stalinis, Kinija led 35mm Tiekėjų.

24pcs Mini Šiltai Balta velas led decorativas šaltai Balta bougie led Gintaro Švyti de vela led Mažų candele kaarsen su baterija

Ypatybė:

-Žvakės Dydis: Skersmuo 3.6 cm, aukštis siekia 3,6 cm -Baterijos Tipas CR2032 -Baterijos tarnavimo laikas : daugiau nei 72 valandas -Žvakės jau su baterija -Packge įskaitant 24 vienetų flameless tealight ir 24 vienetų baterijas.

- Geltona nėra mirgėjimo : pastovus LED ( nebus flash)

-Geltona Mirgėjimo: Mirksi LED (mirgėjimas, kaip tikras žvakė)

-Šiltai Balta: pastovus LED ( nebus flash)

-Šiltai Balta mirgėjimo: Mirksi LED (mirgėjimas, kaip tikras žvakė )

-Šaltai Balta: pastovus LED ( nebus flash)

-Šaltai Balta mirgėjimo: Mirksi LED (mirgėjimas, kaip tikras žvakė )

Tikimės, kad jūs galėsite pridėti į pageidavimų sąrašą ir mėgstamas parduotuves, jei jums patinka,ačiū ir have a nice day.

Nuotrauka žvakės

-Vietoj to, kad "real" liepsnos aš gražus saugus, o tai ypač gerai, jei mažas rankas aplink - žinoma, jie gali būti naudojami šalys ir atrodo gana gražus spalvotas votives -juos galite naudoti bet kur namuose teikti dekoratyvinės šviesos, ypač naktį. 3)Kodėl verta rinktis mus? 1.Jį naudoti skaidrios PVC led dangtelis,ir įdėti led teisinga pozicija,todėl žvakė bus ryškios šviesos, tada kiti nariai. 2.Aukštos kokybės medžiagos PP,žvakės atrodo labai sklandžiai ir adhesiveness yra puikus. Taip pat baterijos gali įsižiebti ,viena baterija gali naudoti (jei šviesos iki 8 valandų per dieną) Ir žvakė gali naudoti daugiau nei įprastai naudojant,tiesiog reikia pakeisti nauja baterija. 3.Greitai shippment:paprastai aš laivas žvakės jūs , išskyrus atostogų. Įmanoma Pristatymo laikas(siųsti epacket ir šveicarijos paštu ): JAV,Kanada: 7-15 dienų Europos Šalyje: 10-18 dienų Azijos Šalį: 9-20 dienomis Pietų Amerikoje: 20-35 dienų Austrilia,Naujoji Zelandija: 10-20 dienų Atsiliepimų: 1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus,prašome spausti 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jums patinka elementus. 2.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet aš pabandyti mano geriausia slove problema.

Tipas led žvakė
šviesos spalva Geltona,šiltai balta,šaltai balta
Funkcija Nerūkomojo,Heatless
Prekės Pavadinimas zabicat
Produktas žvakių lemputė
Medžiaga Plastikiniai
Baterijos Veikimo Trukmė daugiau nei 60 valandų
Baterija įskaitant Taip
kaip jį įjungti tiesiog įjungti/išjungti jungiklis apačioje
Modelio Numeris LED003
Rankų darbo Taip
Kūno Spalva Balta
Tinka standartinės savininkas? Taip
Pakavimas 24 vienetų žvakių ir 24 vienetų akumuliatoriai, žvakės
Baterijos Tipas CR2032
Naudoti Namo apdaila
Dydis diameter is 3.6 cm,height is 3.6cm
Formos Ramstis
Įrenginio Tipas daug (24 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 9cm (6.69in x 4.33in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai