Balta natūralaus akmens mozaikos plytelės HMGM2025 virtuvės backsplash plytelių, vonios, dušo prieškambario sienos mozaika nemokamas pristatymas

€179.73

-4%

€189.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plytelių virtuvėje, mozaikos virtuvė, virtuvės mozaika, Pigūs virtuvės plytelės, Aukštos Kokybės virtuvės mozaika, Kinijos virtuvė mozaika Tiekėjų.

PRANEŠIMAS: 1 lot= 11 vnt 30x30cm= 1 kvadratinis metras= 1 m2

Apie Homer Mozaika

Homeras Apdailos Medžiagų Co., Ltd. profesinės gamybos ir eksploatavimo įmonėse, mozaikos plytelės, tokių kaip motina perlų mozaikos plytelių, stiklo mozaikos plytelės, crystal msaic, keramikos mozaikos, akmens mozaika, metalo mozaika ir kitų meno mozaikos plytelės. Mūsų gamykla yra įsikūrusi Foshan Mieste.

Mozaikos Plytelių, Ant Akių

Mozaikos plytelės yra mažos, paprastai 1-colių-kvadrato ar mažiau, keramikos ir marmuro dizaino didesni plytelių kolegomis. kaip atlikti dėl paprastas faktas, kad jie yra tokie maži, mozaikos plytelės yra tiekiami dėl akių pagrindo iš anksto spalvos modelius. Šie rinkiniai plytelės, paprastai dvylika plytelės plati ir dvylika plytelių ilgas, kad greitai laikykite atokiau nuo mozaika, sienos plytelių įrengimas.Mozaikos plytelių gamintojai bus greitai būti patvarus, lengvai valomas sienos paviršiaus. kaip greitai, kai jums rasti tinkamus metodus, jūs galite paversti savo sieną su mozaikos plytelių didesnis nei savaitgalį.Nustatyti lapų mozaikos plytelių, per savo erdvę, ypač kai diegiate juos. Plytelių turi kreiptis į identiški temperatūra nuo vietos prieš pradedant diegimą. atrodo, ir kiekvieno lapo, mozaikos plytelių. įrengtas be jokių lakštų, kurių nėra arba krekingo plytelės. pašalinti krekingo plytelės lupimas juos toli viršutinio lapo. įrengtas, išskyrus vieną lapą pasinaudoti pakaitinių plytelės.

Modelio Numeris HMGM2025
Stilius Europa
Medžiaga Mūrinis
Klasifikacija Už Sienos,Už Plytelių
Scenarijus Sienos
Naudoti sienos, grindys ir backsplash ebs.
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Temos Modelis
Paramos Pagrindo Akių Pagrindo
Kilmės Kinija
Specifikacija Multi-piece Package
dizainas Mozaikos Dizainas
Pakuotės Dydis 35cm x 35cm x 15cm (13.78in x 13.78in x 5.91in)
Įrenginio Tipas daug (11 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 17.0kg (37.48lb.)

Panašūs produktai