JAGA 2018 Luxry Prekės Vyrų Laikrodžiai Relogio Masculino De Luxo Vyrų Skaitmeninis Kol Saati Vandeniui Skaitmeniniai Laikrodžiai M175

€27.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laikrodis prekės, skaitmeninis laikrodis, laikrodis atsparus vandeniui, Pigūs laikrodis prekės, Aukštos Kokybės skaitmeninis laikrodis, Kinija laikrodis atsparus vandeniui Tiekėjų.

Sveiki atvykę į parduotuvę, mūsų produktai yra aukštos kokybės, kainos, nuolaidos, prašome mėgautis savo pirkinių kelionę, ačiū.

Produkto Specifikacijos Modelis: M175 serijos Bezel: skersmuo apie 43 * 43mm Veidrodis: skersmuo apie 29 * 29mm Medžiaga Atveju: Pažangios Inžinerijos Plastiko Paviršius: Stiprinti inžinerijos dervos ir paviršiaus grūdinimas gydymo Phi Lu Dirželis: Advanced silikono dirželis Tai puiki dovana jūsų artimiesiems ir draugams, vandeniui gylis yra iki 100M (Prašome Don, Paspauskite Bet kurį Klavišą, po vandeniu) Savybės 1. Standartinis ekranas valstybės, minutės, sekundės, mėnuo, data, savaitės diena 2. Super atsparus vandeniui 30 metrų vandeniui lygis gali plaukti dėvėti 3. Signalo tipas: 4. Kasdienis signalas skamba. chronometras modelius: Vieneto 1/100 sek 5.12 / 24 val laikrodis 6. Visa esmė laikas 7. Apskaičiuoti Talpa: 23:59:59 8. Sukurta

Mokėjimo 1)Mes priimame, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Kapt.lt. 2)sąlyginio Deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus. 3)mokėjimo pagalbos centras: http://help.Kapt.lt/categories_Payment.html. Siuntos 1)Drop Laivyba Mes remti drop laivyba, mes galime siųsti savo, kad jūsų kliento, prašome palikti savo licent adresą, kai savo vietą užsakymą. 2)DHL Pristatymo Laikas: 4-7 dienų EMS: 7-15 dienų Rusijos Oro: 20-25 dienų Singapūras Paštu: 15-60 dienų Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai. 3)Custom Muito ar Importo Mokesčiu, kainų sąrašas nėra jokių mokesčių, pirkėjai yra atsakingas už užsakymą muito ar importo mokesčių savo šalyje. Paprastai, jums nereikia mokėti jokių muitų ar mokesčių, kaip mes skelbiame mažos vertės sąskaitoje faktūroje. Garantija ir Garantinis 1)12 mėnesių garantija, pirkti su pasitikėjimu. 2)Visos prekės yra visiškai naujos ir praėjo kokybės patikrinimas. 3)Jei nesate patenkintas, kai jūs jį gauti ir norite grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti. (bet prekė turi būti savo pradinę būklę, kaip mes išsiųstas jums) Atsiliepimus, Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo. Nuoširdžiai linkiu jums turime gerų pirkinių laiko ir tikimės, kad mūsų produktas, gali atnešti jums daugiau džiaugsmingas laikas. ačiū.

Bylos Medžiaga Guma
Byloje Formos Round
Stilius Mada & Atsitiktinis
Užsegimas Tipas Sagtis
Surinkite Ekranas Skaitmeninis
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Sąlyga Naujas su žymės
Prekės Pavadinimas JAGA
Surinkite Medžiagos Tipas Plastikiniai
Modelio Numeris M175
Elemento Tipas Laikrodžius
Lytis Vyrai
Dėžės & Atvejais Medžiaga Metalo
Juostos Plotis 24mm
Ciferblato Skersmuo 3.5 mm
Funkcija Signalizacija,Atsparus Vandeniui,LED ekranas,Naras
Juostos Ilgis 27CM
Dial Lange Medžiagos Tipas Plastikiniai
Atsparumas Vandeniui Gylis 100M
Byla Storis 12mm
Judėjimas Skaitmeninis
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 5cm x 6cm (4.72in x 1.97in x 2.36in)

Panašūs produktai