50*50CM Naujagimių Aikštėje Vilnos Veltinio Antklodė Foto Prop Krepšelį, Papuošti Fonas Fonas Kūdikių Antklodė Fotografijos Prop

€8.43

-14%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: antklodė foto prop, kūdikių antklodė, antklodė fotografija, Pigūs antklodė foto prop, Aukštos Kokybės kūdikių antklodė, Kinija antklodė fotografijos Tiekėjų.

50*50CM Naujagimių Aikštėje Vilnos Veltinio Antklodė Foto Prop Krepšelį, Papuošti Fonas Fonas Kūdikių Antklodė Fotografijos Prop Unisex dizaino, todėl tinka tiek kūdikiui, mergaitės ir berniuko. Tinka naujagimiui, 0-3 mėnesių kūdikiui, Dydis :apie 50*50CM Collocation įvairių aikštėje krepšelį puodą naudojimo Instrukcija matavimo,prašome leisti 2-4 cm klaida. Nes šviesos efektai ir iš kito kompiuterio,spalva foto gal šiek tiek skirtis nuo realios prekės. Medžiaga: vilna visų rankų darbo ne kiekvienas gabalai visi vienodi,prašome suprasti, Kiekis:1 vnt naujagimiui antklodė kūdikiui fonas, fono Padaryti lovely baby shower dovana

DUK:

Q:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti ?

A:Mes accpet Alipay,ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Q:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu Oro Paštą, Kuris yra freeshipping į tam tikrus šalių;Kai Ilgą atstumą turi sau leisti dalis, laivybos kaina.

K:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą ,kas yra didmeninė kaina ?

A:Ačiū už jūsų užklausą ,jei norite pirkti didelio kiekio ,prašome siųsti laišką į mus ,mes suteikiame jums geriausią kainos,ačiū !

Vežimas

Dear friend,kai jūs pateikiate užsakymą ,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą ,išsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų valymo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,finansų maklerio mokesčiai,muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį ,disertacija papildomus mokesčius, gal surinktų pristatymo metu,mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių ir pirkėjams yra atsakingas už muitus.

Laivybos laikas žemiau plotas (bendras),

Azija:15-25 dienas JAV:7-15days Šiaurės Amerikoje:18-25days Pietų Amerikoje:25-35days

Europa:18-25days Rusija:20-35days Australija:18-25days NewZeland:15-25days

Kinija paštu, oro paštu,jei jums reikia greitai, ir jūs galite pasirinkti greitas pristatymas.

Patvirtinti Adresą, Su Visiškai Pavadinimas

Visi Produktai bus tikrinami griežtai prieš pristatymas. Mes Laivas Kapt.lt spręsti TIK. Įsitikinkite, adresas Kapt.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti . Ir Rusija Klientus, palikite mums savo vardą, pavardę, kuris yra labai svarbus,Ačiū iš anksto!

Modelio Tipas Kietas
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Nustatyti 3 Tipo vilnos antklodė už Naujagimio Krepšelis Stuffer
Medžiaga Vilna
Modelio Numeris naujagimio vilnos antklodė
Amžius 0-3 mėnesių
Dydis 50*50CM
Prašymas Studija, fotografijos, naujagimio foto,prekybos,dušo dovana
Nustatyti 2 Tipas antklodė naujagimiui
Tinka naujagimiui Krepšelis Dalykų, Fonas, Fonas, Foto Studija Rekvizitai
Sezonas Pavasario, vasaros , rudens, žiemos
Prekės Pavadinimas HIKYMA
Nustatyti 1 Tipas naujagimio fotografijos rekvizitai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai