50-mečio Tobula Moteris Gimė 1967 M. moteriški " T-Shirt Spausdinti Viršūnes Karšto Pardavimo Tee Marškinėliai T Shirt Mados Spalvinga

€10.77

-13%

€12.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: marškinėliai, mada marškinėliai, marškinėliai, Pigūs marškinėliai, Aukštos Kokybės mados marškinėliai, Kinija marškinėliai Tiekėjų.

Gerbiamas kliente,

Mūsų T shirts yra Azijos dydis. Dydis Azijoje yra Šiek tiek mažesnis nei dydžio, JAV Dydis. Skirtumas, matavimo metodus, gali egzistuoja, 1 - 3 cm dydžio nuokrypis.( 1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 colių;)

Nes įvairūs kompiuterių monitorių s paleisti šiek tiek skiriasi, pagrindų e leisti šiek tiek skiriasi spalvos. Visi mūsų produktai yra 100% medvilnės, aukštos kokybės, pagaminti , ir išspausdintas su e nvironment ally p rinting i nk .

Dėmesio

1.Mes priimame lašas siunta, ir mes negalime leisti, bet sąskaitos ir kainą.

2. Jei didmeninė, pls susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainą.

3.Esame profesionalų spausdinimo kompanija,teikianti veislių nuotraukas, pasirinkti,jūs taip pat gali pasirinkti savo nuotraukas, spausdinti ant drabužių. Jei norite siųsti, dovanos jūsų šeimai,gerbėjams,draugams,kolegijos komandos.kt, prašome susisiekti su mumis!!!

Apie Mokėjimą

1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom importo muito mokestis, imamas pagal pirkėjų šalyse.

2.Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Western Union, Alipay

3.Prašome sumokėti per 7days užsakymo

Apie Laivybos

1.Mes laivą iš prekių per ePacket ir CPAM, taip pat galite pasirinkti, DHL, EMS, jei skubiai.

2.We will ship iš prekių per 5-7 dienas, prekes gausite jums 5-35 darbo dienas, priklauso nuo jūsų laivybos būdas, paskirties ir kitų veiksnių.

3.Mes turime sekimo numerį jums po išsiųsdamas prekes, galite patikrinti savo paketą internetu, esant bet kurioje vietoje.

Garantija ir Garantijos

1.Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti. Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių.

2.Jei yra kai kurių problemų, prašome susisiekti su pirma, mes spręsti racionaliai. Iš anksto dėkojame už jūsų laiką.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Tipas Spausdinti
Elemento Tipas Topai
Viršūnės Tipas Tees
Apdaila Nėra
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Drabužių Ilgis Reguliariai
Audinio Tipas Broadcloth
Lytis Moteris
Dydis S, M, L, XL
Modelio Numeris Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Stilius Atsitiktinis
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai