Didmeninė pusmetį AB " Crystal turas Butas Atgal Siūti Strazdų Su 2 Skylė Vestuvių 14x14mm 175pcs/aikštelė, Nemokamas pristatymas R004

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ab kristalas, Butas Atgal, crystal turas, Pigūs crystal ab, Aukštos Kokybės butas atgal, Kinija kristalų turas Tiekėjų.

Expresss paslaugos gali sukelti mokesčių, prašome patikrinti, jei jums nereikia, palikite mums žinutę, ačiū! :) Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis dėl geresnių kainų, o daug jums reikia~

- Visos mūsų prekės siunta per ORO PAŠTU. Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.)

- Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai. Mes su jumis išspręsti bylą. Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

--Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

--Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "China post " Oro Paštas", "AVS" "DHL" "FEDEX" , Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų. Ačiū!

Medžiaga Kalnų krištolas
Prekės Forma Round
kokybė AAA aukščiausios kokybės
matmenys 14x14mm
Prekės Svoris see details
Technics siūti
Tipas butas atgal Cirkonio Akmuo
Prekės Pavadinimas Azapias
Naudojimas Vestuvinė Suknelė Drabužių, Batų, Papuošalų Amatų Apdaila
Elemento Tipas Karoliukai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris butas atgal su 2holes R004
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)
Įrenginio Tipas daug (175 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)

Panašūs produktai