Animacinių filmų Gyvūnų Pandos Kostiumas Cosplay Apranga Vaikų Diena, Helovinas Karnavaliniai Kostiumai Jumpsuits Vaikams, Vaikų Mergaičių Berniukų

€9.05

-31%

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: medžiaga žiūrėti, medžiaga mop, medžiaga tegus, Pigūs medžiaga žiūrėti, Aukštos Kokybės medžiaga mop, Kinija medžiaga žymeklį Tiekėjų.

Animacinių filmų Gyvūnų Pandos Kostiumas Cosplay Apranga Vaikų Diena, Helovinas Karnavaliniai Kostiumai Jumpsuits Vaikams, Vaikų Mergaičių Berniukų

Medžiaga: Poliesteris Pandan kostiumas mergaičių ir berniukų Kostiumas Kostiumas Kiekis: Ilgas: vienas jumpsuit Trumpas: vinjetė + marškinėliai + trumpas + pirštinės + kojinės

Ilgą laiką: S: ilgis 95cm, tinka vaikams, aukštis 85-95cm M: ilgis 105cm, tinka vaikams, aukštis 95-105cm L: ilgis-115cm, tinka vaikams aukštų 105-115cm XL: ilgis 125cm, tinka vaikams aukštų 115-125cm

Trumpas: S: tinka aukštis 85-115cm vaikams, L: tinka aukštis 115-140cm vaikai

Mes Laivas visame Pasaulyje . Laivybos būdas, mes turime: Kinija Paštu, HongKong Post, Singapūras Paštu, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Specialūs L ine (Aramex, ZTO) ir kt.

Jei APO/FPO arba PO. Box adresas, mes galime tik laivas, per China Post, HongKong Post, Singapūras Paštu, ePacket ir EMS, negalite naudotis DHL, TNT, UPS, FedEx.

Labiausiai Nemokamas pristatymas daiktus (vertė mažesnė kaip 80-100usd, svoris mažesnis nei 2.0 Kg) yra siunčiami iš Kinijos, naudojant Kinija Paštu oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 15-25 darbo dienas. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

Paprastai, jeigu prekės vertė yra didesnė nei 80-100usd, mes laivas jį išreikšti, pvz., EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Specialios Eilutės (Aramex, ZTO) ir kt. Specialiosios vežimo pranešimas: Brazilija klientams pranešime, Jei norite siųsti elementą, DHL, UPS, TNT ar Fedex, jūs turite pateikti mums jūsų CPF Nr. (mokesčio Nėra.), tai yra būtina, vežimo ir muitinės formalumus. Bet jei jūs naudojate EMS, po Singapūras ar Honkongas paštu, nėra būtinybės CPF Ne.. EMS Paslaugos tik tam tikrose šalyse: Rusijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje ir kt. Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.

Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Alipay, Kredito kortelės, Moneybooker, Banko pavedimu, Western union".

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Prašome patikrinti, stebėjimo informaciją apie sekimo svetainėje. Prašome susisiekti su mumis elektroniniu meesage,e-mail,arba prekybos vadybininkas. Patikrinkite pakuotės ir prekės atidžiai.

Galima parduoti visus mūsų daiktus į savo parduotuvę.

Po to, kai jūs gaunate, kad iš jūsų klientas, galite įdėti įsakymą dėl mūsų parduotuvėje, galime laivo prekę tiesiai į jūsų kliento adresas. Palikite mums savo klientą, pristatymo adresą ir telefono numerį, kai patalpinti jūsų užsakymą, ir pasakykite mums savo tikslius poreikius.

Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą, todėl Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų productss prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Prašome contant mumis prieš paliekant neutralus(3stars) arba neigiama(1-2stars) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis!

Prekės Pavadinimas umorden
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers
Modelio Numeris WSJ99
Lytis Unisex
Simbolių Gyvūnų Teminiai Kostiumai
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Šaltinio Tipas originalus
Šaltinis pandos kostiumas
Medžiaga Medvilnės
Dydis S, M, L, XL
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Elemento Tipas Vaikai Pandos Kostiumas
Rankovės Ilgis Pilnas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)

Panašūs produktai