45cm Gražių Vaikų Papuošalai! 7mm Baltos spalvos Natūralių Gėlavandenių Perlų Vėrinį Su Širdies Formos Šampano Kristalų Pakabukas !

€10.48

-49%

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliai su, gėlavandenių perlų vėrinį, pearl karoliai, Pigūs karoliai su, Aukštos Kokybės gėlavandenių perlų vėrinį, Kinijos perlų vėrinį Tiekėjų.

Gerbiami Klientai,

Dėkojame, kad perkate savo produktus! Aš iš esmės parduoti visų rūšių perlai, shell, akmenys ir kiti papuošalai. Būtų malonu apsipirkti ir išvengti ginčų, aš norėčiau parodyti jums keletą svarbių taisyklių ir patarimų, kurie padeda!

1.Natūralių perlų, turi dėmių, nebent jie ne reali.Didesnę kainą už geresnę kokybę.

2. Kontaktai Helen įvairių ilgis jeigu jums reikia.(kaklo modeliai yra mažesni nei tavo)

3. Ekonomikos post(30-60days paprastai) užsakymus žemiau $5. Epacket (7-20days), kad JAV,Rusija.Ukrainos užsakymus, $10,kai kitose šalyse užsakymams virš $20 ir Saudo Arabija daugiau kaip $25) jei gali. Užsakymams virš $250 gali būti siunčiami per DHL/EMSor Kitų express".

4. Nuotraukos ir prekių.

Jūs gaunate tai, ką matote! Aš ne bando padaryti nuotraukas gražiau, bet lygiai tas pats, kaip ir jie! Aš stengiuosi parodyti visus defektus, jei jie turi! Aš atsainiai imtis nuotraukas natūralios šviesos, mūsų parduotuvėje arba bet kokiai progai. Bet spalva gali būti rodomas tiek kitaip skirtingų kompiuterių ar ekranus. Jei turite specialių pageidavimų, prašome susisiekti su prieš užsakymą.

5. Kad ir laivybos laikas.

Užsakymai ir shippment bus padaryta 1-48 valandas nuo apmokėjimo, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Paprastai paketus per China post oro pašto atvyksta į 3-30 dienomis ( Rusija 15-60 dienų).Tačiau atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už papildomus mokesčius, pavyzdžiui, muitinės mokestis, tarpininkavimo mokestį, muitus ar mokesčius už importą į savo šalį. Taip pat galite susisiekti greičiau tiekimo sistema.

6. Grįžti ir remontas

Aš stengiuosi tarnauti kiekvienam klientui geriausia, kad aš galiu. Nemanau, acccept jokios priežasties grįžti, nebent jums nereikia gauti užsakytos prekės. Prašome susisiekti su pirmą kartą, prieš laivybos prekės grąžinimo, keistis ar remontas. Visi-gyvenimą be remonto, yra.Jūs tik turite mokėti už laivybos kaina :) !

7. Pakuotė

Visi produktai yra supakuoti į plastikinius maišelius su pubble popieriaus envolopes arba dėžės. Jei norite, papuošalų dėžutės, susisiekite su manimi, už papildomą mokestį.

Dėl kokių nors klausimų ar pasiūlymų, prašome kreiptis į mane! Aš atsakyti į jums per 0-24 val.! Ačiū!

Helen

Prekės Pavadinimas WEICOLOR
Ilgis 45cm
Metalų Tipas sidabro padengtą
Bauda ar Mados Mados
Karoliai Tipas Chokers Karoliai
Lytis Merginos
Perlo Formos Nearround
Pakabukas Dydis 3-4cm
Elemento Tipas Karoliai
Medžiaga pearl
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Modelio Numeris 7mm
Stilius Romantiškas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 20cm x 10cm (5.91in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)

Panašūs produktai