Spindulys=5MM*20*D10*100 4 Fleitos hrc45 Kamuolys nosies Pabaiga Malūnas kieto karbido CNC maršrutizatorius bitai įrankiai, pjovimo, Frezavimo

€13.90

-14%

€16.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Frezavimo Cutter, kamuolys nosies, CNC Maršrutizatorius Bitai, Pigūs frezavimo cutter, Aukštos Kokybės kamuolys nosies, Kinija cnc maršrutizatorius bitai Tiekėjų.

Priminti: nuotrauka tik nuoroda.

Specifikacija: -Pjovimo Spindulys: 5mm - Fleita ilgis: 20mm - Strypo Skersmuo: 10 mm - Bendras: 100mm - 4 Fleitos - HRC 45 - Helix 35 laipsnis - TiAIN Padengtas - Volframo Karbidas Medžiaga - Prašymo Plieno , Aliuminio lydinio,MDF,Faneros,Plastiko ir kt. - Pakuotė: Kieto plastiko dėžutė Pristatymas Metodas:

Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai reikia apie 15-60 darbo dienų.Skirtingų šalių ,laivybos laikas yra skirtingas ,prašome suprasti, EMS arba DHL, paprastai reikia apie 7-12 dienų.Jis taip pat priklauso nuo šalies, kurioje esate. Mes siūlome sujungti laivybos kai jums užsakyti kelis produktus,kurie gali jums sutaupyti šiek tiek pinigų.prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Svarbios pastabos: Jei jums reikia pakuotės labai skubiai,jums būtų geriau pasirinkti, ar AVS DHL,jei nėra EMS arba DHL funkcijos,prašome susisiekti su manimi.Aš caulate laivybos ir nustatyti, kad jis už jus .

Paslaugos:

Pinigų grąžinimo priimami, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. Jei yra kažkas, kad jūs nepatenkinti,prašome susisiekti su manimi.Aš darysiu viską, kad padėti jums ir būti atsakinga už verslo . Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas .

Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir Penkių Žvaigždučių.Jūsų bendradarbiavimo ir remia labiausiai padrąsinimą mums.Labai jums ačiū!!!

Modelio Numeris R5*20*D10*100-4F-HRC45
Šerdies skersmuo 10mm
Fleitos ilgis 20mm
Danga TiAIN
Skersmuo 10mm
Fleitos Skersmuo 10mm
Spindulys 5mm
Fleitos Nr. 4 fleitos
Bendras Ilgis 100mm
HRC 45
Tipas Pabaiga Malūnas
Medžiaga Karbidas
Prekės Pavadinimas JERRAY
Pakuotės Svoris 0.16kg (0.35lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Panašūs produktai