Amopofo MD-AI juosta Optinio stiklo Adapteris,Skirtas Minolta MD, MC Mount Objektyvas už Nikon F D750 D810 D3200 . Grupė Optinio stiklo

€29.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: minolta objektyvo adapteris, nikon objektyvo adapteris, nikon f mount adapteris, Pigūs minolta objektyvo adapteris, Aukštos Kokybės nikon objektyvo adapteris, Kinija nikon f mount adapteris Tiekėjų.

Amopofo MD-AI juosta Optinio stiklo Adapteris,Skirtas Minolta MD, MC Mount Objektyvas už Nikon F D750 D810 D3200 . Grupė Optinio stiklo išsami informacija, Prekės ženklas: Amopofo Tai yra 100% brand new ir kokybės garantija. viršaus linija kokybės, deluxe. Pagamintas iš aliuminio (fotoaparato korpusas mount) anoduoto juoda, žalvarį (objektyvo apsodo) chromuotos sidabro. Optinio stiklo (ne plastikiniai) Adapteris Naudojant itin tikslumo CNC staklės, sudėtingos medžiagos, aukšto intensyvumo, gerų veikimo stabilumui Amopofo objektyvo adapteris leidžia jums prijungti a Minolta MD, MC Mount Objektyvas už Nikon F kamera . Be to, už finansinius prasme, tai leidžia jums naudoti savo mėgstamus objektyvas skirtingų kamerų platformos, objektyvo adapteris yra suprojektuoti, kad tilptų saugiai į objektyvą, tačiau vis tiek gali būti lengvai pašalinti, kai nebereikia. kuris leis jums naudoti Minolta MD, MC Mount Objektyvas, skirtas "Nikon" F kamera. Nėra elektros kontaktų adapterio žiedą. Ekspozicijos ir fokusavimo turi būti koreguojamos rankiniu būdu,todėl diafragmos valdymo objektyvo yra nustatyti rankiniu būdu. Funkcijos: AV / M Režimas yra remiamas Leisti objektyvo fokusavimo į Begalybę, Vartotojas gali kontroliuoti objektyvo rankiniu būdu Nėra elektros susisiekti, AF-Dėmesys yra draudžiama, Tinkamas: Objektyvas: Už Minolta MD, MC Mount Objektyvas Kamera: Dėl Nikon D300 D700 D200 D100 D90 D80 D70S D70 D50 D60 D40 D40X D2X D2XS D3 F SERIJOS Rinkinį Sudaro: 1 x Band Optinio stiklo Objektyvo Adapteris Atkreipkite dėmesį: Nors objektyvas telpa fiziškai, automatinė diafragma, auto fokusavimas, ar bet kokias kitas funkcijas tinkamai neveiks, o naudojant šį adapterį. Šiuo atveju "stop-žemyn režimas, turi būti naudojamas, kai matavimas nuo objektyvo neturi galimybės turėti savo diafragmos kontroliuoja fotoaparato korpuso. Jūs galite šaudyti su rankiniu režimu arba diafragmos pirmumo režimu . Laivybos ir siuntinių: Mes išsiūsime į jūsų laivybos adresą. Visi daiktai bus išsiųsti per Kinų Paštu arba Honkongas Po Paketo Paslaugą. tai gali trukti apie 7 - 10 darbo dienas su sekimo numeriu. Kontaktai: Jei yra kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Kapt.lt.mes atsakysime jums per 24-48 valandas,išskyrus atostogų. Kas Mes esame: · Mes esame manufacurer fotoaparato objektyvo adapteris ,mes kviečiame tiek mažmeninės ir didmeninės prekybos klientų,jei jums reikia didelio kiekio ir kitų modles,prašome nedvejodami susisiekite su mumis norėdami gauti geresnę kainą. Ačiū už jūsų pirkti !mes parodysime jums mūsų geriausias produktų ir paslaugų!!!

Suderinamos Prekės NIKON,Sony, Minolta
Modelio Numeris MD-AI juosta Optinio stiklo
Prekės Pavadinimas Amopofo
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)

Panašūs produktai