Co2 Lazeriu Galvą Stovai, Veidrodžiai, Objektyvas, Integruota Nustatyti Graviravimas Pjovimo Staklės, 20 Veidrodis 20 Objektyvo 50.8& 101mm

€59.70

-26%

€81.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nustatyti vytelių, objektyvo galva, objektyvas skirtas suvirinimo šalmas, Pigūs nustatyti vytelių, Aukštos Kokybės objektyvas vadovas, Kinija objektyvas, skirtas suvirinimo šalmas Tiekėjų.

Co2 Lazeriu Galvą Stovai, Veidrodžiai, Objektyvas, Integruota Nustatyti, Graviravimo, Pjaustymo Aparatas, Pagamintas iš aliuminio, su juoda oxidiation danga. Integruotos rungtynių kalno su oro padėti antgalis. Veidrodžio Skersmuo: 20mm. Objektyvo Skersmuo: 20mm Židinio nuotolio Objektyvas: 50.8 mm&100mm komplektą sudaro: 1 vnt Lazerio Galvutė (AUKŠTOS KOKYBĖS ALIUMINIO LYDINIO, su oro padėti antgalis, bendras plokštelės ir juostos užtrauktuku) 1 vnt pirmo veidrodėlio tvirtinimą 1 vnt antroje veidrodėlio tvirtinimą Pastaba: pakuotėje yra be veidrodžių ir lęšių. Pristatymas: JAV, Rusija E-Paketinio, į kitas šalis registruotu paštu su sekimo numeriu. Kai mokėjimas patvirtino, pristatymas bus atliekami per 1-2 darbo dienas. Galime atnaujinti pristatymas į DHL/Fedex/EMS, jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis. Ji trunka 7-15 darbo dienų JAV ir Rusijos. jei kita šalis, Prašome patikrinti šias nuorodas:

Šalis

Maždaug. Laivybos Laikas

UK / Australija

20-30 darbo dienų

Kanada / Ispanija / Prancūzija / Vakarų Euro

25-40 darbo dienas

Italija / Vokietija / Kita

25-45 darbo dienų tikėtinu atveju, kad grįžti yra paprašius, Mes galime priimti grąžinti prekę per 60 dienų po to, kai pirkėjas jį gauna. Visus grąžina turi būti originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės, originalioje pakuotėje. Pirkėjas yra atsakingas už siuntimo išlaidas.

Turime puikią komandą, parama, klientų aptarnavimo, atsakyti į jūsų visus klausimus ir padėti jums išspręsti problemą,todėl nedvejodami kreipkitės į mus!

Ieško agentų visame pasaulyje, mes suteiksime jums Geriausią Kainą.

Modelio Numeris 20mm
Prekės Pavadinimas NCSign
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)

Panašūs produktai