Tradicinis Etiopijos 6pcsSmall Dydžio papuošalų rinkiniai Aukso Spalvos Afrikos Nuotakos Vestuvių papuošalai rinkiniai Nemokamas pristatymas

€23.54

-5%

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jaunavedžių vestuvių papuošalai, papuošalų rinkiniai aukso, jaunavedžių vestuvių papuošalai rinkiniai, Pigūs nuotakos vestuvių papuošalai, Aukštos Kokybės papuošalų rinkiniai aukso, Kinijos nuotakos vestuvių papuošalai rinkiniai Tiekėjų.

PRODUKTO APRAŠYMAS

Tradicinis Etiopijos 6pcs mažo Dydžio papuošalų rinkiniai 18k Auksu Afrikos Nuotakos Vestuvių papuošalai rinkiniai Nemokamas pristatymas USD ≥7 NAUDOTI Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ARBA EPACKET(JAV) USD Pastaba: Medžiaga: 18k nekilnojamojo auksą, padengtą.

Pakuotė : 1 desigh , 1 krepšys, OPP maišelį.

Proga:Vestuvės,Vestuvių,Sužadėtuvių,Dovana,Šalis.

Vežimas

Mes atsiųsime produktų 2-4 dienų po mokėjimo patvirtinta

Epacket:10-15 darbo dienų JAV

Kinija Paštu Oro Pašto 20-45 darbo dienas daugumai šalių

Honkongas Po Ail Pašto 15-30 darbo dienų daugumai šalių

Urmu užsakymus,galime nemokamai tvarka "FedEx" DHL ar Grąžina: Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, kai jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. Dydžio ar Tinka Klausimus: Dauguma mūsų prekės yra rankų darbo, gatavi daiktai gal skirtis apie 1-3cm nurodytus matavimus. Siekiant užtikrinti, kad jūsų prekės bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų daiktų su papildomų audinio siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimo, kad būtų lengvai. Jei jums rasti produktus, kurie netinka jūs ir turite klausimų, galite susisiekti su mumis tiesiogiai Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gal ir sukelia kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei manote, kad prekę gavau yra kitokios spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ir 5-Žvaigždučių yra jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Stilius Romantiškas
Medžiaga Nėra
Modelio Numeris 20847
Bauda ar Mados Mados
Lytis Moteris
Metalų Tipas Vario
Formos\modelis Round
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas pakabukas+žiedas+auskarai+karoliai+apyrankė +headchain+plaukų lazdos
Elemento Tipas Etiopijos rinkiniai
Prekės Pavadinimas Adixyn
Metalo spalvos Aukso spalvos
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Proga Vestuvės
Pakuotės Dydis 20cm x 18cm x 15cm (7.87in x 7.09in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.09kg (0.20lb.)

Panašūs produktai