Asmens Individualų Telefono dėklas Spausdinimo Mašina Ar-led Mini6 Uv Spausdintuvas vienas metai

€1 644.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: telefonas spausdintuvą, uv spausdintuvas, spausdintuvas mašina, Pigus telefono spausdintuvą, Aukštos Kokybės uv spausdintuvas, Kinija spausdintuvas mašina Tiekėjai.

Produktų Pranašumas

1.Mūsų UV spausdintuvas produktas, naudojamas pramonės produkcijos. Ji sujungia greitai spausdinimo greitis ir elegantiškas dizainas kostiumo, kad skaitmeninės spaudos gamyba, taptų realybe.

2.Spausdinti patogiai ir sausas iš karto.

Mūsų UV spausdintuvas 5760*1440dpi aukštos raiškos ir 6 spalvų spausdinimo pasirinkimą, kuris suteikia tikroviška dizaino kokybę yra labai patikima puikus dizainas rašalo sistema ir antgalis drėkina prietaisas, UV spausdintuvas tęstinumui užtikrinti gamybos ir spray spausdinimo kokybė.

3.UV spausdintuvas yra taikoma daugelio rūšių iš skirtingų medžiagų, turinčių profesinių spalvų atskyrimas programinės įrangos suprasti, spausdinimas ant keraminių plytelių,telefono dėklas, metalo, stiklo, medžio, golfo kamuolys, automobilių CD, DVD, plastikiniai maišeliai, kortelės ir kt. aukštos kokybės, energijos taupymo, aplinkos apsaugos, rinkos paklausos.

Specifikacijos AR-LED Mini6

Modelis AR-LED Mini6 Spausdinimo Dydis 160mm*297mm Specifikacijos 510*550*360 mm(W*L*H) Pakuotės Dydis 700*710*600 mm(W*L*H) Spalva Režimas CMYK+WW ar CMYKLMLC arba CMYK+VV Neto Svoris 45Kg Bruto Svoris 50kg Spausdinimo Greitis 115sec( A4 foto) Spausdinti Aukštis 1-45mm(pritaikytas 60mm) spausdinimo galvutė Valymo Būdas automatinis Spausdinimo Rezoliucija 5760*1440dpi Žiniasklaidos id kortelės .odinis . mediena .bambuko .stiklas .golfo ir kt Rašalo Aplinkos apsaugos UV kietėjimo dažai Galios darbo režimui 60W pasiruošę režimu, ne daugiau kaip 20W Vairuotojo windows XP/7 darbo Aplinka Temperatūra:10-35degree,Drėgnis:20-80% Sūdymo būdas LED kietinimo lempa,25000-30000 valandas

Pakavimas ir pristatymas

1.Anti-slėgio Kartono Pakuotės

2.Spausdintuvas bus pristatyti iki express".

3.Nėra siuntas, savaitgalis ir švenčių dienomis.

PS:Rip programinė įranga yra nemokama for you!

Pastaba:

1.Jei nėra specialių reikalavimų, spausdintuvas bus vežamos pagal vardinė įtampa pirkėjo šalyje. jei pirkėjas turi specialų prašymą, nurodykite, įtampa, reikalingas tam, kad pranešimas.

2.Visi spausdintuvo kad nėra rašalo ,jei jums reikia ,jūs galite jį nusipirkti iš mūsų gamykloje, ar vietinėje rinkoje .

Mūsų po paslauga

Mūsų gamykloje numatyta vienerių metų garantija:

Visas sudedamąsias dalis (išskyrus spausdinimo galvutė ,dažų siurblys ir CISS/rašalo kasetės) nepavyko normaliai naudoti, suteiks naują per metus(ne įeina siuntimo išlaidų). Po vienerių metų, tik už savikaina .

Su Haiwn spausdintuvo gausite Mokymo DVD, Instrukcija, laikas-nemokama techninė pagalba on-line. Bet klausimai metu, naudojant mūsų mašina, mūsų specialistas suteiks gyvenimo metu techninę pagalbą internetu tiesiogiai .

Mūsų Bendrovė

DUK

1. Iš kokių medžiagų gali Haiwn UV spausdintuvas spausdinti ?

Haiwn UV spausdintuvai yra multi-funkcinis spausdintuvai: jis gali spausdinti ant bet kurios medžiagos, pvz., telefono dėklas, odos, medienos, plastiko, akrilo, pen, golfo kamuolys, metalo, keramikos, stiklo, tekstilės ir audinių, ir tt...

2.Gali Haiwn LED UV spausdintuvas spausdinimo įspaudas poveikis?

Taip, mūsų UV spausdintuvas gali spausdinti įspaudas poveikis, dėl išsamesnės informacijos ar pavyzdžių nuotraukų, prašome susisiekti su mūsų atstovu pardavėjas.

3.Ji turi būti purškiamas iš anksto danga?

Haiwn UV spausdintuvas gali spausdinti balti dažai tiesiogiai, ir nereikia iš anksto danga.

4.Kaip mes galime pradėti naudotis spausdintuvu?

Mes atsiųsime instrukciją ir mokymo vaizdo su paketu spausdintuvo. Prieš naudodami aparatą,atidžiai perskaitykite instrukciją ir žiūrėti mokymo vaizdo ir veikti griežtai, kaip ir nurodymus. Mes taip pat siūlome puikų aptarnavimą, suteikiant nemokama techninė pagalba internete.

5.Ką apie garantija?

Mūsų gamykloje pateikti vienerių metų garantija: visos dalys (išskyrus spausdinimo galvutė,dažų siurblys ir rašalo kasetės) klausimus dėl įprastinio naudojimo, suteiks naujų per vienerius metus(neįeina siuntimo išlaidų). Po vienerių metų, tik už savikaina.

6. Kokia spausdinimo savikaina?

Paprastai,1.25 ml rašalo gali padėti spausdinti A3 viso dydžio nuotrauką.

Spausdinimo savikaina yra labai maža.

7.Kaip aš galiu pritaikyti spausdinimo aukštis?

Haiwn UV spausdintuvas įdiegia infraraudonųjų spindulių jutiklį, todėl spausdintuvas gali aptikti aukštis spausdinimo objektai automatiškai.

8.Kur aš galiu nusipirkti atsarginių dalių ir dažai?

Mūsų gamykloje taip pat pateikti atsarginės dalys ir dažai,jūs galite nusipirkti iš mūsų gamykloje tiesiogiai ar kitų tiekėjų savo vietos rinkoje.

9.Ką apie priežiūra UV spausdintuvas?

Dėl išlaikymo,rekomenduojame įjungti spausdintuvo vieną kartą per dieną.

Jei jums nereikia naudoti spausdintuvą, daugiau nei 3 dienas, prašome išvalyti spausdinimo galvutę su valymo skystis ir įdėti į apsauginius kasetės, spausdintuvo (apsauginė kasetės yra specialiai naudojama apsaugoti spausdinimo galva)

Pirkimo Skelbimas:

1.Jei jūs neturite patenkinti mūsų spausdintuvo per 7 dienas po to, kai gavote spausdintuvas,mes galime priimti grįžęs mašinos, su sąlyga, be naudojimo ir neturi įtakos mūsų antrinė prekyba,bet turėtų informuoti apie tai pardavėją ir susitarti iš anksto. Mes grąžinsime tik pati mašina mokėjimo. Laivybos išlaidos ir atgal apmoka pirkėjas.

2.Visos mašinos buvo bandymas griežtai prieš pristatymą. bet mes negalime absoliutus išvengti atsitiktinio sugadinimo tranzitu,jeigu tai sukelia klausimų,prašome susisiekti su mumis ir bendradarbiauti su mūsų techninės priežiūros.

sertifikavimo CE
Maksimalus Popieriaus Dydis A4
Prekės Pavadinimas airwren
rašalo uv rašalas
Prašymas Komercinės
Svoris 5kg
Spalva Spausdinimo Greitis 115sec(A4 foto)
Garantija vienerių metų
Medžiagos Tipas Atskiras Toneriai
Naudoti Rašalinis Spausdintuvas
Tipas Rašalinis
spausdinimo dydis 160x297mm
Įtampa 100-240V
Juoda Spausdinimo Greitis 115sec(A4 foto)
Spalvų Režimas CMYKLMLC/CMYK+2W/CMYK+2V
Dot Matrix Printer Tipas Bilietų spausdintuvai
Dydis 7000*710*600mm
Žiniasklaida telefono dėklas, keramikos, stiklo, medžio, ect...
Stilius spalva
Sąsajos Tipas USB
Dvipusis Spausdinimas No
Maks. Rezoliucija 5760*1440dpi
Pradžios Data 2015 m.
Popieriaus Tiekimo Režimas Auto
Palaiko Tinklo Spausdinti Laidiniu
Programinė įranga Rip programinė įranga
Spausdinimo rezoliucija 5760x1440dpi
Spausdinimo Greitis 8ppm
Modelio Numeris AR-LED Mini6 uv spausdintuvas
Vidinė Atmintis Nėra
Po pardavimo Paslaugos Nacionalinės Bendrosios Garantijos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 50.0kg (110.23lb.)
Pakuotės Dydis 70cm x 71cm x 60cm (27.56in x 27.95in x 23.62in)

Panašūs produktai