Nemokamas Pristatymas Naujos Prabangių drabužių Kieto Žalvario su Keramikos ir Deimantų Kūno Denio Montuojamas Vonios Maišytuvas Vienos Rankenėlės DONA4011

€58.86

-36%

€91.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vienu Rankena, vonios maišytuvas, vonios maišytuvas žalvaris, Pigūs vienu rankena, Aukštos Kokybės vonios maišytuvas, Kinija vonios maišytuvas žalvario Tiekėjų.

Nemokamas Pristatymas Naujos Prabangių drabužių Kieto Žalvario su Keramikos ir Deimantų Kūno Denio Montuojamas Vonios Maišytuvas Vienos Rankenėlės DONA4011

Pristatymas: Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresai, kuriuos TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą . Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą. Laivyba bus visame pasaulyje per China post " oro paštas/FEDES/DHL ir pan., ir pasakykite mums, kuris bus jums labiausiai tinka. Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. Jūs shoud patikrinti elementą, kai prekės pristatomos Maždaug 1 proc. sklypai bus sugadintas pakeliui.Šie negali būti vengiama. Jei gavote pažeistą sklypas, Prašome don ' t būti piktas. Rašykite man nuotrauką, ką gavote,jūs gaunate tai, ką mokama .Nepamirškite bendrauti su manimi.

Garantija: Ateina su 5 metų gamybos garantija, Keitimasis informacija apie brokuotą prekę per 7 businesss dienų po to, kai produktas yra pristatomas, Laivybos žala turi būti pranešta per 5 businesss dienų, iš kurių produktas buvo pristatytas.

Kreipkitės į mus: Jei norite padaryti daug, kad arba sumaišykite užsakymai,prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus,pls let me know, pirmas,todėl mes galime pasiūlyti jums laivybos nuolaida kai th produkto.

Atsiliepimai: aš apibūdinu daiktus, taip pat galiu.Jei aš praleidau kažką,prašome leiskite man konw. Tarptautinės Pirkėjai,prašome Pastaba:Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, Jei esate unhapping su savo elementą,todėl stengiamės jį atlikti. Prašome neatidaryti ginčo ar palikti blogų atsiliepimų, be jokios pasirašyti už mus! Dievas Myli žmones,Telaimina tave Dievas! Ačiū!

Stilius Vieno Savininko Vienos Skylės
Diegimo Tipas kabinoje sumontuoti
Karšto & Šalto Vandens Taip
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Tipas Šalto ir karšto maišytuvas
Rankenų Vienu Rankena
Paviršiaus Apdorojimas Poliruoti
Svoris Pakuotėje <2kg
Modelio Numeris DONA4011
Funkcija Termostatiniai Maišytuvai
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 22cm x 10cm (11.81in x 8.66in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.9kg (4.19lb.)

Panašūs produktai