2017 Naujas Tradicinės Kinų Vyrų Wu Shu įjungti Tradicinį Dragon Totem Kostiumai Satino Tango Kostiumas Rinkiniai masculina jaqueta

€29.03

-5%

€30.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: wu shu, jaqueta masculina, jaqueta vyrai, Pigūs wu shu, Aukštos Kokybės jaqueta masculina, Kinija jaqueta vyrų Tiekėjų.

2017 Naujas Tradicinės Kinų Vyrų Wu Shu įjungti Tradicinį Dragon Totem Kostiumai Satino Tango Kostiumas Rinkiniai masculina jaqueta

Susijusios

Produkto Aprašymas

Medžiaga: Šilkas&Poliesteris Spalva: mėlyna,balta,pilka,raudona,juoda Dydis:S,M,L,XL,XXL,3XL Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo Apykaklė: Mandarinų Apykaklės Clousure: Mygtukas Pastaba: realiai spalva prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos rodomos mūsų parduotuvėje,sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumą, ekranas ir šviesos ryškumą. Rankinis leistina matavimo paklaida. Prašome suprasti.Ačiū. Produkto Išsamiai

Siuntos China Post /UPS/FedEx/DHL

Pls prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje Po Registre Oro Pašto paprastai trunka 15-35 dienų atvykti į savo vietą. Tačiau, kai kuriais atvejais, ji turi daugiau kaip 1 mėnesį dėl blogų oro sąlygų, atidėti į vietos papročius perdirbimo ar vietos trasportation ir kt.

Jei norite siųsti elementą, dhl, ups, fedex ar kitų express, pls, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos apie laivybos išlaidų!

Grįžta & Grąžinti

Mes pasirinkti ir patikrinti kiekvienos prekės atidžiai prieš jį išvežti. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia grįžti mūsų daiktų pakeisti arba grąžinti už tiek, kiek jis yra originalus statusą ir nenaudojami. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis į Kiniją.

Klientų Aptarnavimas

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kai jums gali prireikti pagalbos iš jav. Mes mėgautis visus ryšius su jumis.

Atsiliepimai

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui, Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) grįžtamąjį ryšį, Mes užtikrinti, mes 100% slove jokių problemų už jus. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Prekės Pavadinimas G-LIKE
Funkcija Pralaidžios Orui,Anti-Pilling
Sportas Tipas Kovos Menai
Tipas tango kostiumas ilgomis rankovėmis kostiumai
Audinio Tipas Broadcloth
Medžiaga Viskozė,Poliesteris
Proga Atsitiktinis
Modelio Numeris Reguliariai
Pakuotė opp
Lytis Vyrai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Įtraukti marškinėliai ir ziajać
Elemento Tipas Rinkiniai
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL
spalva karališkoji mėlyna,juoda,pilka,mėlyna,juoda
Stilius tradicinės Kinų stiliaus
Pavadinimas Taichi kungfu kostiumas
Apykaklės Mandarinų Apykaklės
Sezonas pavasarį rudenį
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai