Naujas Rankinis Pramonės Batų Priėmimo Siuvimo Mašina Įranga

€144.67

-29%

€205.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įranga beisbolas, įranga etiketės, mašina žvakė, Pigūs įrangos beisbolas, Aukštos Kokybės įranga, etiketės, Kinija mašina žvakė Tiekėjų.

batų taisymas mašina / Batų Siuvimo mašina / Batų taisymo mašiną

Galite siuvimo skirtingų medžiagų batų nailono arba vatos, vielos.(Pavyzdžiui, audiniai , avalynė, guminiai batai , odiniai batai , šlepetės , aukštakulniai , taip pat lietpalčiai , odiniai krepšiai , audiniai , kelnės, ar kiti odos gaminiai...

(Mes baigti gija per mašina jums, mes atsiųsime anglų vadovus, į jūsų laiškų! jūs turite surinkti mašina sau)

Naudingi Patarimai: Jei esate ne specialistui ar jūs neturite jokios patirties mašina,pls, nereikia pirkti šią mašiną! tai yra tik specialistui!

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo c ountry.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Prekės Pavadinimas Keymother
Modelio Numeris muyu
Medžiaga ketaus
Pakuotės Svoris 11.0kg (24.25lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 48cm x 15cm x 30cm (18.90in x 5.91in x 11.81in)

Panašūs produktai