CROSSRC PG4L 4WD RINKINĮ Amerikiečių sunkiųjų raumenų pick-up truck profesija Surinkti Laipiojimo RC Automobilių Dalys Versija

€487.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rc automobilis, 4wd rinkinys, automobilių rc, Pigūs rc automobilių, Aukštos Kokybės 4wd rinkinys, Kinijos automobilių rc Tiekėjų.

Mes esame didelių verslo bendrovių, profesinės produkto komanda.Jei turite daug produktų, ar reikia kitų produktų. Prašome susisiekti su manimi.Mes jums palankias kainas.Laukiu jūsų patarimų.

CROSSRC PG4L 4WD RINKINĮ Amerikiečių sunkiųjų raumenų pick-up truck profesija Surinkti Laipiojimo RC Automobilių Dalys Versija

Paminėti nuotraukos:

nuotrauka yra surenkami galutinio produkto, ne suite fizinės paveikslėlį. (Nuotraukos vairo pavara, akumuliatoriaus, scenos rekvizitą, neįskaičiuotos)

Pirkėjų poreikį įsigyti šią įrangą: vairo pavara, elektros perdavimo, baterijos, nuotolinio valdymo pultelis, dažų, klijų, ir reikia, atsuktuvai, replės, žirklės ir kiti dažniausiai naudojamas modelis priemonė s.

RINKINIO versija reikia reprovision nuotolinio valdymo servo variklis * 2 ESC, pvz., baterijos kroviklis UBEC . Apvalkalas yra ne purškiamas. RINKINYJE yra teptukas, variklio, nustatyti apšvietimo sistemų

Po surinkimo techniniai duomenys: Ilgis: 630 mm Plotis: 293mm Aukštis: 229mm ratų Bazė: 245mm Konfigūracija rekomendacijos: Stiprintuvas: ≥20 kg sukimo momentas standarto vairo pavara × 1 Kabinti failų: ≥ 13kg sukimo momentas standarto vairo pavara × 1 ESC: Teptuku ESC / Brushless ESC (Lenktynių Brushless), Kai Jungtinės valstijos iškėlė kelių eismo kultūrą, mes negalime padėti, bet atsiranda toks vaizdas, begalinis vakarų dykumoje, vienišas kelią, vedantį į nežinomas, atstumas, kelias, didelis jutiklis ir šuoliuoti, vykdyti svajonė Ir viltis, palaipsniui paslėptas horizonte ... CROSSRC naujo 1/10 full-size " pikapas siurblys PG4L yra turtingas Amerikos kelių eismo kultūrą, tai yra dual galiniai varantys struktūros apkrovos, pikapas, ilgesnė ratų bazė, kabina ir lauke yra viena liejimo, patvarus Ir turi aukšto lygio modeliavimas. Lauke buvo naujas dizainas, pailginti krovinių skyrių, didelės ratų arkos atspindi tvirtą Amerikos stiliaus Dvigubo galiniai varantys struktūra pirmą kartą 1/10 modeliavimas laipiojimo modelis, PG4L galinės ašies naudojant pavasario-tipo ne nepriklausoma pakaba sistemą, padidinti laipsnis modeliavimas, dėl dvigubos priekiniai varantys konstrukcija, galinis tiltas taip pat buvo pertvarkyta, visą automobilį, naudojant iš viso šešis 108 / 40R1.9 specifikacijos padangos, yra standartinės plieno ratlankiai, metalo adapteris PG4L pailginti sijos ilgis, ilgis įstaiga iki 630mm, greičiau nei PG4 modelis beveik 15%, stebina tai, PG4L standartinio dviejų pavarų dėžė, pavarų dėžė, naudojant metalo liejimo shell, tiksliai pavaromis ir pavarų, Failo greičio santykis 1: 7.69, antra pavara mažinimo santykis 1: 3.34, per pamainą vairo pavaros valdymo prekystalių, kai tai susiję su žema pavara, kai jums gali paleisti off-road laipiojimo subtilus kontrolės reikalavimus, susijusius su didelio greičio, gali patirti aistra Vairuoti smagu, juda Saugus. PG4L standartas, visi metalinis pavaros veleną, CROSSRC metalo, pavaros velenas buvo atnaujinta universalus bendras pin naudojant lazerio suvirinimo procesą, siekiant užtikrinti, kad pavaros velenas yra solidus ir patikimas PG4L to paties standarto derinys žibintas, žibintai, posūkio signalai, stabdžių žibintai, atbulinės eigos žibintai, šviesų ir kiti žibintai, yra baigta, per reguliatorius ir nuotolinio valdymo signalo jungtis su imituoti realius transporto priemonės važiavimo žibintai; be to PG4L taip pat yra chromuotas lauko apdaila, kūno pusėje, ir pedalas ant aliuminio plokštės, metaliniai lipdukai, ir tt., bold atmosfera. Nes tai yra dvigubi galiniai varantys sunkiųjų modelių, galiniai dalis, keli specialiai įkelti sunki priekaba, tinka priekabos, priekabų ir net keliauti aplink pasaulį.

Masto 1
Padangų Kelio 550mm
Prekės Pavadinimas GWOLVES
Modelio Numeris CROSSRC PG4L
Įspėjimas rinkinys
Medžiaga ABS,Plastiko,Metalo
Tipas Automobilis
dizainas Automobiliai
Amžius > 14 metų,Suaugusieji
Matmenys 1/10
Nuotolinio Valdymo Atstumas 150m
Droselio servo Reikia įsigyti atskirai
Ratų bazė 245MM
Valdymo Kanalai 3 Kanalai
galia Reikia įsigyti atskirai
Įkrovimo Įtampa 7.4 V
Vairo stiprintuvas Reikia įsigyti atskirai
Savybės Nuotolinio Valdymo Modelis
Paketas Apima Originali Dėžutė,Naudojimo Instrukcijos
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Valstybės Surinkimo Surinktas Rinkinys
Valdytojas Režimas MODE2
Pakuotės Dydis 60cm x 30cm x 20cm (23.62in x 11.81in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 5.6kg (12.35lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai