Nemokamas pristatymas,1000 Tarpiklis Karoliukai, 4mm Dia

€8.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliukai, 4mm, tarpiklio 4mm, karoliukai 10/0, Pigūs karoliukai, 4mm, Aukštos Kokybės metalinės 4mm, Kinija karoliukai 10/0 Tiekėjų.

Dear friend,sveiki atvykę į mūsų parduotuvę .

Grįžti & Keistis Politika:

1. Visi daiktai bus patikrintos griežtai prieš pristatymas. Mes primygtinai rekomenduojame jums patikrinti prekes, kai jūs gaunate juos. Kuo greičiau, galite pranešti apie problemą, tuo greičiau ir geriau mes galime.

2. Jei gavote neteisingą, su defektais, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti, kai gavote prekės.

3. Atkreipkite DĖMESĮ į grąžą turi būti į savo pradinę būklę gautas, įskaitant originalioje pakuotėje. Mes negalime priimti deklaracijas dėl naudojamų produktų ar specialių užsisakiau prekes

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinimo pašto išlaidas, bet pvz.

5. Ji yra labai rekomenduojama, kad jums grąžinti prekę registruotu laišku, kaip tai suteiks jums su gavimo patvirtinimu.

6. Visas pelnas yra tvarkomi per 3 darbo dienas nuo prašymo gavimo dienos. Prašome, nepamirškite nurodyti savo Kapt.lt vartotojo ID, užsakymo numerį, prekės numerį ir grąžinimo priežastį jūsų korespondencija; priešingu atveju lėšos bus atidėtas.

Apie Atsiliepimą:

1.Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Ir mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų & harmony iš mūsų vertingų klientų. Taigi,mes eiti iš visų jėgų, kad suteikti jums daugiau unikalių aukščiausios kokybės produktai ir geresnių paslaugų.

2. Atsiliepimų liks, kai mes gauti iš jūsų atsiliepimus.

3. Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas ten, prieš paliekant atsiliepimą.

Susisiekite Su Mumis:

Jūs galite kalbėtis su mumis tiesiogiai internete Kapt.lt online pokalbių įrankis arba siųskite mums laišką.

Papuošalai Išvados Tipas Tarpikliai
Metalų Tipas Vario
Elemento Tipas papuošalai išvados
Prekės Skersmuo 0.4cm
Medžiaga Metalo
Prekės Svoris 2g
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai