DIYSECUR Vandeniui Automobilį Atbuline infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo Spalva, Automobilio Galinio vaizdo Kamera 120 Laipsnių Plataus Kampo Stovėjimo Pagalbos Rinkinys

€12.33

-16%

€14.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: išoriniai automobilio vaizdo kamera, automobilių galinis atbuline kamera, galinio vaizdo kamera, Pigus automobilio galinio vaizdo kamera, Aukštos Kokybės automobilių galinis atbuline kamera, Kinija galinio vaizdo kamera Tiekėjų.

120° Plataus Kampo Vandeniui ir SPINDULIŲ Naktinio Matymo Galinio vaizdo Atbulinės eigos Kamera

Ši Spalva CMOS Automobilio Galinio vaizdo Kamera yra nauja ir niekada nebuvo naudojamas aukštos kokybės IR Naktį spalva kamera. Su Aukštos raiškos platus vaizdas kampų ir gera vandens funkcijų, tai puikiai išspręsti klausimą bloga automobilio galinio vaizdo poveikį, padeda sumažinti incidentų ir nelaimingų atsitikimų.

Aukštos raiškos ir 120 laipsnių plataus peržiūrėti kampai Su gera vandeniui funkcija. Taikomos įvairių Transporto priemonių: automobilių, sunkvežimių, RV, mini-van kt Išspręsti problemą, bloga automobilio galinio vaizdo poveikį, gali padėti sumažinti incidentų ir nelaimingų atsitikimų. Parama IR Naktinių spalvų CMOS vaizdo Su savo elegantiško ir šiuolaikinio dizaino, šis fotoaparatas yra labai populiarus, Kai automobilio, atgal, aukštyn, Vaizdas bus rodomas Atvirkštinio pagrindinė linija, Pagaminti iš aukštos kokybės ir tvirtos medžiagos Jos paprastas ir kuklus dizainas ir mažas dydis, nebus atkreipti jokio dėmesio. Mes atsiųsime NTSC / PAL, atsižvelgiant į jūsų šalį, jei jūs turite kitų reikalavimų, prašome palikti pranešimą.

Su šią prekę, jūs galite palikti savo automobilį lengvai, greitai ir saugiai.Jai bus daug saugiau, pradedantiesiems ar net profesionaliems vairuotojams.Kaip jūs niekada nežinote, kai avarija įvyks.Jums gali paruošti dar blogiau.

Fotoaparato Nuotraukos:

Jungimo Schema:

Techniniai duomenys:

Vaizdo tipas

Aukštos kokybės Spalvų CMOS

Horizontali rezoliucija

420TV Lines

Naudoti apšvietimas

0.05 Lux

Nemokamai matymo kampas

120° (įstrižai)

Atsparus vandeniui

IP67

Atsparus smūgiams

10G

Vaizdo išvestis

1.0 Vp-p75Ω

Maitinimo šaltinis

DC12V

Vaizdo sistema

NTSC/PAL

Pakavimo sąrašas:

Prekės Pavadinimas DIYSECUR
Pagalbinė Linija Taip
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Lęšių Medžiaga Plastikiniai
spalva Juoda
Gamybos vieta shenzhen
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai