Karšto pardavimo pelės mygtukai 800x300x3mm padas su pele kompiuteris notbook kilimėlis Aukštos kokybės žaidimų padmouse žaidėjus, klaviatūros, pelės kilimėlis

€11.89

--20%

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karšto pelės mygtukai, pelės mygtukai, kompiuterio kilimėlis, Pigūs karšto pelės mygtukai, Aukštos Kokybės pelės mygtukai, Kinijos kompiuterių kilimėlis Tiekėjų.

Aptikimas: aštuoni sunkiųjų metalų kiekis, Nacionalinės SGS bandymai

ir sertifikavimo, iki Europos ROHS standartus.

Netoksiškas, beskonis, negali sau leisti pusėje, ne unglued, neblunka,

pakartotinai plaunant, gražus ir patvarus.

Mes turime Custom pelės mygtukai į tą pačią kainą,jei jums reikia siųsti nuotraukas į jūsų, kad pranešimas

Prekių pristatymas ir Apmokėjimas: Bet kokia tvarka bus vežamos dvi dienas po apmokėjimo patvirtina, sąlyginio Deponavimo. Nemokamas pristatymas dažnai yra naudojamas China post,ir mes paramos "China post","HK post","AVS","DHL","UPS","FEDEX". Bet kokie kiti reikalavimai,plz don ' t heasitate susisiekti su manimi laisvai.

Klientų Pasitenkinimas, Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų produktus,plz patvirtinti, Kapt.lt ir palikti teigiamą atsiliepimą, kai gaunate prekes. Mes išreiškiame dėkingumą už kiekvieną jūsų teigiamą komentarą,kuris yra svarbus mūsų parduotuvėje. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai,plz susisiekite su mumis taip greitai, kaip įmanoma, prieš jums palikti neigiamą arba neuroninis grįžtamasis ryšys.Mes suteiksime jums atitinkantis atsakymas afterall. Jūsų pasitenkinimas yra mano varomoji jėga perkelti toli.

Ačiū už jūsų puikų palaikymą

Medžiaga Guma
Modelio Numeris dydis 800x300x3mm
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas JARKU
Dydis XL
Stilius Mados
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai