Šiaurės Šiuolaikinių Tapetų 3D Juodos Ir Baltos Grotelės Geometrinis Sienos Popieriaus Kambarį Drabužių Parduotuvė Fono Sienos Rolls 3 D

€21.55

-24%

€28.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šiuolaikinių tapetų, geometrinis sienos popieriaus, tapetai 3d juoda, Pigūs šiuolaikinių tapetų, Aukštos Kokybės geometrinis sienos popieriaus, Kinija tapetai, 3d juoda Tiekėjų.

Tai ne tik tapetai, bet ir savo gyvenimo būdą. Rasti išskirtinį skonį, savo namuose čia !

Prekės Nr.: BS940 Medžiaga: neaustinių ekrano Užsklanda Stilius: Modernus stilius Svoris: 1.5 Kg/Vnt./Roll Spalva: Balta,Juoda,Dūmo Pilkumo. Dydis: 0.53 m(Plotis) x 10m(L)= 5.3 Kvadratinių Metrų /Vnt./Roll 32,8 pėdų x 1.738 ft =57.05 kvadratinių metrų Naudojimas: Gyvenamasis kambarys/Miegamasis/Studijų/vaiko kambarys/TV, Sofa Fone

Prašome perskaityti žemiau atsargiai : Jis nėra lipnus tapetai . Nėra jokių klijų ar pasta, milteliai atgal Tapetai. Prašome paruošti klijai arba įklijuokite milteliai prieš parašėte tapetai. Pastaba jūsų mėgstamo produkto spalva žemiau užsakymo , priešingu atveju mes laivas spalva ne atsitiktinai. Pirkti pakankamai rolls tuo pačiu metu, įsitikinkite, kad jie yra iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo. Prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtumą fotografavimo šviesos, stebėti, gamybos partijos. Tikiuosi jūsų supratimo. Mes nesame atsakingi už bet kokius muito. Bet importo mokesčiai arba mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Paprastai, mes galėtų deklaruoti mažesnę vertę, siekiant padėti jums mokėti mažiau, arba net nebūtų apmokestinami.

PS:

- Jei perkate daugiau nei 2 ritiniais , daugelyje šalių, mes galime jums pasiūlyti nemokamas pristatymas DHL ar Fedex. TNT. UPS. Aramex.

- Jei esate Brazilijos draugo, prašome pateikti mums jūsų CPF ar CNPJ numerį žemiau užsakymo.

- Jei jums yra rusijos draugu, prašome pateikti mums savo vardą, pavardę t o, kad shippment sklandžiai.

Balta BS940-01

Juoda BS940-02

Dūmo Pilkumo BS940-03

Kai kurie pirkėjai taip pat recomand šių. Spauskite Ant Nuotraukos.

Instrukcija

1.Įsitikinkite, kad turite teisingą klijais įklijuoti į darbą. Kai kuriuos dokumentus, pavyzdžiui, vinilo parėmė arba lengvas, reikalauja specialios pastos.

2. Sumaišykite tapetai pasta, kad ateina miltelių į atskirą kibirą prieš pilant jį į kibirą ar voleliu lovelių jums naudoti šį darbą. Gerai išmaišykite su maišymo lazdelės pašalinti visi gabalėliai, bet ne taip gerai, kad jūs įdėti daug oro, į mišinį.

3.Pilti skysti klijai tiesiogiai į kibirą arba voleliu dėklas.

4.Nustatyti juostelės tapetai - jau sumažinti iki dydžio, modelio puse žemyn - ilgas, lygus, sausas stalo (stalo negali likti sausas, ilgas). Tegul vienas galas popieriaus šnipštas per stalo krašto.

5.Naudoti pasta, teptuku arba dažymo voleliu taikyti pastos pusė popieriaus, kad lieka plokšti, ant stalo, yra uždenkite kiekvieną colių.

6.Sulenkite skyriuje galite tiesiog įdėti daugiau į save, ir skaidrių sausas skyrių popieriaus ant stalo. Kreiptis pasta.

7.Sulenkite kitą dalį į save, tada atsargiai įmaišykite į dvi dalis, vieni prieš kitus, yra labai atsargūs, ne lankstyti popieriaus. Šis procesas yra vadinamas " užsakymas.' Užsakymas išlaiko popierius drėgnas, pasta nuo seilėtas ant grindų ir įterptas paviršius švarus.

8.Nustatyti popieriaus be švarioje vietoje (ne daugiau kaip 5 minutes, kol ji kabo.

9.Būti švarus narkomanas: Kuo kiekvienos juostelės tapetai yra užsakomi ir atidėta, naudokite švarų, drėgna kempine valyti stalo, bet nereikia nerimauti, kad sauso paviršiaus. Padaryti, net jei jūs ketinate pasta kelis gabalus prieš jums pakabinti juos; jūs norite gauti lipnios nuo stalo, kol ji buvo džiovinti.

S hipment:

We will ship prekės per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų faktorių.Prašome suprasti, laivybos laikas ilgesnis, nei savo vietos pardavėjo. Taigi, normalus laivybos laikas:

JAV: 5-23 darbo dienas

AS : 5-23 darbo dienos

Europa: 7-25 darbo dienas

Brazilija:20-90 darbo dienas

Rusų:10-40 darbo dienas

Tačiau, kartais gali būti šiek tiek uždelsiama, muitinės kliringo arba pristatymas. Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai kantrybės, prieš pateikiant savo užsakymus.

Naudojimas Pramogos,Administravimo,Prekybos,Buitinių
Modelio Numeris BS940
Medžiaga Medienos pluošto tapetai
Matmenys 5.3㎡
Modelis Taip
Paviršiaus Apdorojimas Popieriaus Tapetai
Tipas Tekstilės Tapetai
Tekstilės Tapetai Medžiaga Neaustinis
Naudoti gyvenamasis kambarys
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas jiadou
Mokestis Vienetas Juanis/Roll
Funkcija Pelėsiai Atsparios,Papildomų Storio,nekenksmingas Aplinkai,Formaldehidas-nemokamai
Pakuotės Dydis 55cm x 5cm x 5cm (21.65in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai