Tuščias CISS už EPSON STYLUS PHOTO T50 T59 TX650

€17.69

-14%

€20.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ciss už epson, ciss epson, ciss epson t50, Pigūs ciss už epson, Aukštos Kokybės ciss epson, Kinija ciss epson t50 Tiekėjų.

NEMOKAMAS PRISTATYMAS NUO SHENZHEN/HONGKONG

Tuščias CISS už EPSON STYLUS PHOTO T50 T59 TX650 PAKUOTĖ : 1PCS ĮTRAUKTI

1. Komunikacijos arba mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po aukciono uždarytas. Jei šios sąlygos nėra tenkinamos, pardavėjas pasilieka teisę anuliuoti aukcione.

2. JEI užsakysite mažiau kaip 3 vnt, mes laivas jį SINGAPŪRAS Paštu arba China Post Tarptautinės Ekonomikos Oro Paštu , jums Tai užtruks 3~22 darbo dienas,Skirtingų šalių, Skirtingų pristatymo laiką. Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 3 vnt, mes pasirinkite AVS. JEI JUMS REIKIA GREIČIAU VEŽĖJAS, PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS UPS/DHL/EMS NUOLAIDA . MES SIŪLOME AVS.

3. Jei pirkėjas nori grąžinti pagal ne atviro būklės, pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas iš jav į pirkėjo, bei grąžinti laivybos kaina. prašome suprasti. dauguma mūsų produktų yra brangus, jei jums reikia ne tai, prašau, nereikia atidaryti jį. ačiū.

4. Mūsų Atsiliepimai Politika: reguliariai, mes eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą ir pateikti atsiliepimus apie visus tuos, kurie buvo paduota atsiliepimą apie mus. Ši politika užtikrina, kad kiekvienas gauna tinkamą pripažinimą ir daro procesas šiek tiek lygesnis už abi šalys. Jei esate patenkintas savo sandorį su mumis, prašome palikti savo komentarą apie mūsų failą, ir mes bus įsitikinkite, kad atsakyti tuo pačiu, kai mes darome atnaujinimus. Prieš skelbdami neigiamų atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis, kad galėtume dirbti jį. Neigiamas grįžtamasis ryšys nepadeda spręsti problemų.

5. Jei turite kokių nors klausimų, prašome siųsti mums žinutę, prieš pateikiant savo pasiūlymą.

6. Tarptautinės pirkėjas bus atsakingas už bet kokią galimą užsakymą, pareiga, ar maklerio mokestis,ypač jūs iš Vokietijos. Siųsti jūsų laivybos mokymas/prašymas su jūsų mokėjimą.

Naudoti foto spausdintuvas
Dvipusis Spausdinimas No
Popieriaus Tiekimo Režimas Auto
Tipas Rašalinis
Maksimalus Popieriaus Dydis A0
Medžiagos Tipas Atskiras Toneriai
Maks. Rezoliucija 300 dpi
Spausdinimo Greitis 20ppm
Palaiko Tinklo Spausdinti No
Sąsajos Tipas USB
Stilius spalva
Dot Matrix Printer Tipas Bilietų spausdintuvai
Prekės Pavadinimas CaoDuRen
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 8cm x 9cm x 13cm (3.15in x 3.54in x 5.12in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)

Panašūs produktai