Pakeitimo Projektorius plikos elektros Lemputės POA-LMP65/LMP65 už SANYO PLC-XE20/SL20 Projektorius

€19.33

-21%

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plikas lempos, projektoriaus lempa, pakeisti projektoriaus lempa, Pigūs plikas lempos, Aukštos Kokybės projektoriaus lempa, Kinija pakeisti projektoriaus lempa Tiekėjų.

Pakeitimo Projektoriaus Lempos Lemputes

POA-LMP65/LMP65 už PLC-XE20/SL20

Specifikacijos

Modelio Numeris: POA-LMP65/LMP65

Lempos galia: 200W

Lempos Tipas: UHP

Garantija

Suderinama projektoriaus lempa :120 dienų po apmokėjimo

Originalus projektoriaus lempa :120 dienų po apmokėjimo

Pristatymas

1-10piece: 1-3 dienas po apmokėjimo

11-50piece: 3-5 dienas po apmokėjimo

51-100piece:5-6 dienas po apmokėjimo

Per 100piece gali diskutuoti

Laivybos Ir Tvarkymo

1· Prašome naudoti mūsų laivybos skaičiuoklė sužinoti jūsų laivybos kaina.

2· prekės bus išsiųstos iš within3 darbo dienas po to, kai gausime apmokėjimą. Stebėjimo # bus laišką, kai jūsų užsakymas bus baigtas ir iš laivo.

3· Prašome susisiekti su mumis po 3 darbo dienų, jei jūs negavote jokių užsakymo patvirtinimo ar nustatymo statusą patvirtinimų.

4· Mes negalime užtikrinti prekių pristatymo metu, nes kiekviena šalis gali turėti skirtingą tvarkaraštį užsakymą kliringo, kuri gali trukti ilgiau/trumpiau laiko patikrinti jūsų produktus. Taip pat klientai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grįžti

1.Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime. 2. Bet resons grįžti produkto ,Prašome pranešti mums per pirmą kartą ,prieš jums įdėti ginčą arba pateikti mums negatine atsiliepimus

3.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

4.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami .

5.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamai pakuotės, Kreipkitės į MUS 1.Jūs galite susisiekti su mumis Trademanager arba palikti mums pranešimą arba rašykite mums elektroniniu paštu 2.Jei turite klausimų , prašome susisiekti su mumis, be jokių nesiryžta ,mes reponse per 3 24 valandos.Mūsų darbo laikas:9am-6pm pekino Laiku(GMT+8) nuo pirmadienio iki penktadienio Atsiliepimus Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir aukštos Išsamias Pardavėjo Įvertinimus (5 žvaigždučių), ir tada mūsų sąskaitą taip palikti tą pačią jums automatiškai.

Prekės Pavadinimas bipu
Modelio Numeris PLC-XE20/SL20
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)

Panašūs produktai