Fotoaparato Stovas Skysčio Galvos Trikojo Kelionės Patogus, Sulankstomas Ištraukiamas Kojos Sirui T-2204XL+E20 Digital SLR Camera Anglies Šviesos

€388.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fotoaparato stovas, trikojo kelionės, skystis galvos trikojo, Pigūs kamera, stendas, Aukštos Kokybės trikojis kelionės, Kinija skysčio galvos trikojo Tiekėjų.

Instrukcija:

Į Sirui Trikojo su Kamuolį Galva rinkinys užtikrina patikimą paramą DSLRs, point-and-shoot kameros ar vaizdo kameros. Trikojo s kojos pagamintos iš anglies pluošto. Sukasi spynos ant kojų padėti greitai setup ir sugriauti. Trijų kojų kampai yra prieinama per kampas skirtukai jungtinių kiekvienos kojos. Jūs galite pakeisti stulpelį su tvist butterfly rankena, arba padalinti ją į dvi dalis ir naudoti trumpą skiltyje makro ir mažas kampas fotografavimo, kaip mažas. Bet kartu kojų kampai gali būti sujungti, kad tilptų nelygus reljefas, laiptų ar kliūčių. Įmontuota burbulas lygis padeda kvadratinių savo kompozicijas. Už papildomą stabilumą centras skiltyje dirba spyruokliniai kompensuoti kablys. Spyruoklinius atsvarą kablys, apačioje, centre skiltyje. Kolonėlės gali būti padalytas į dalis, duoti jums trumpą stulpelio nedideliu kampu ir makro darbas. Kojų pagalvėlės ant 3 kojų, suteikia tvirtą sukibimą esant šaltam arba drėgnam orui įtraukti Du raktai pridėti prie trikojo kojų, todėl visada galėsi sugriežtinti komponentai Minkšta atlikti maišelis suteikia aptemptas tinka trikojo/head kartu ir interjero kišenė su užtrauktuku, ir petį, Kampas spynos laikyti kojas ant pasirinktų kampų Centro kolonėlės yra su grioveliais, siekiant išvengti sukimosi Kampu gumos kojų maksimaliai liečiasi su žeme, Trikojo funkcijų grįžtamasis 1/4"-20 ir 3/8"-16 varžtas tinka beveik bet kokio galvos komplekte kamuolį galva funkcijų vieno veiksmų rankenėlę, kuri kontroliuoja jos sukimosi ir 360 laipsnių panoramos apžvalgą, o tvirtas kamuolys-fiksavimo mechanizmas garantuoja, ji tvirtai. Galvos burbulas lygiai užtikrinti tikslią panoramų. Built-in greitai išsiskiria su kamera, plokštės, kad funkcijos standartinis varžtas ir ištraukiama, nuimamas vaizdo pin suteikti papildomą stabilumą vaizdo kameras. Kadangi galva yra nuimama, fiksavimo varžtai po apykakle sutrukdyti sukimui, kai vėl pritvirtinti. Trikojo ateina su nešiojimo krepšys ir dirželis per petį, laikymo ir vežimo.

Daugiau nuolaida, prašome siųskite mums laiškus.

Jei kilo klausimų,prašome susisiekti su mumis per daug.

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti daugiau Trikojai rinkiniai

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti daugiau Monopods rinkiniai

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti daugiau Kamuolys vadovai

Spustelėkite čia norėdami peržiūrėti daugiau Greito Atleidimo Plokštės

Atsiliepimai

Jūsų Pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Vežimas

Jei jums pasirinkti free shipping,Mes nuolat teisę keisti express " kompanija.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems intermational siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį,kad Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,Tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Grįžta

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,Jeigu daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjui grąžinti pinigus.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Prieš grąžinant prekes,patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės,Prašome siųsti mums sekimo numerį.

Tipas Profesionalus Trikojis
Max Extened Ilgis (mm) 1735
Sulankstyto Ilgis (mm) 645
Modelio Numeris T2204XL+E20
Pakuotė Taip
Naudoti Skaitmeninis Fotoaparatas
Svoris (g) 2280
Medžiaga Anglies Pluošto
Pakuotės Dydis 80cm x 15cm x 15cm (31.50in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)

Panašūs produktai