Miao Sidabro Karoliai Karoliai Pakabukas siuvinėjimo bell nemokamas pristatymas

€20.40

-4%

€21.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakabukas bell, sidabro varpai, bell pakabukas, Pigūs pakabukas bell, Aukštos Kokybės sidabro varpai, Kinija bell pakabukas Tiekėjų.

Skelbimas:

Aš esu verslininkų Pekine (kinija), Kaip žinote,kultūra iš Kinijos 5000 metų istorija yra inestimable istoriją ir kultūrą, visų menų,Taip, amatų, menų turi ilgą istoriją,Dabar amatų vyrai naudoja senovės technics " creat gražus ir įdomu, amatų, menų, pavyzdžiui, jade,papuošalai ir sidabro drožyba ir akmens, paminklų,Visi jie yra simbolis laimingas ness ir pasisekė,todėl jie yra verta rinkti! Dabar šį kartą aš jums parodysiu, nuostabus ir puikus lobis!!! Iš photoes, jūs galite pamatyti, ji yra labai gerai. Su puikus stilius,gražus dizainas, nuostabus kūrinys, tai tikrai retas meno ir verta rinkti!!! Jis yra geros būklės. Pažvelgti į nuotraukas, jūs galite pamatyti forma yra labai gerai; Toks nuostabus straipsnis . Jei norite Kinijos kultūra, prašome nepraleiskite šios prekės. Turiu kitų nuostabių punktas dėl mano parduotuvėje . prašome peržiūrėti mano kiti punktas!

Mes stengiamės patenkinti mūsų klientų. Mūsų merchandises yra aukštos kokybės ir mūsų bendrovė yra visada laikomi patikimais ir atsakingais vienas mūsų klientams. Tikimės, kad bendradarbiausime su jumis ateityje. Jei turite bet kokių klausimų apie mano daiktus, prašome elektroniniu paštu mums, Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Po Paslaugos

Jei radote kokybės problemų, kai gausite prekę (- es) iš mūsų.

Jei turite kokių nors problemų, kai gausite prekes, Prašome susisiekti su mumis be nedvejodama per 3 dienas.Žinoma, jei esate nepatenkinti savo pirkiniu, Prašome grąžinti prekę per 14 dienų .Mes džiaugiamės, kad keistis, keisti ar grąžinti visą jūsų mokėjimą.Jei jums patinka mūsų prekės(s) arba turi kokių nors klausimų, su jais, Prašome susisiekti su manimi, prieš jūsų pasiūlymą. Mes padarysime viską, kad padaryti, siekiant padėti jums. Ir gausite atsakymą per 24 valandas.

Metalų Tipas Sidabrinė
Prekės Pavadinimas LUKENI
Medžiaga Juostelės
Lytis Moteris
Formos\modelis Round
Stilius Derliaus
Elemento Tipas Pakabučiai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris AA
Pakabučiai Tipas Solitaire
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai