Automatinis Ritės Vielos Vyniojimo Mašinos Vertus Ritė Vijurkas w/ Elektroninių Skaičiavimo funkcija FZ-160

€340.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vijurkas mašina, vijurkas ritė, vijurkas vielos, Pigūs vijurkas mašina, Aukštos Kokybės vijurkas ritė, Kinija vijurkas wire Tiekėjai.

Brazilija klientams , siekiant, kad muitinės sklandžiai ir gauti jūsų produktą asps, kai užsakymą, prašome palikti savo CPF ar CNPJ numerį. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Rusijos klientams, siekiant gauti jūsų produktą sucessfully ir asps, pateikdami užsakymą, įsitikinkite, gavėjų pavadinimą, savo vardą ir pavardę. Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Tarrife: tarifų moka klientai, ir prašome susisiekti su muitų, kad muitinio įforminimo metu. Jei nenorite, kad muitinės, mes galime padaryti tai už jus, ir jums reikia sumokėti atitinkamą tarifą mums prieš vežimą. Dėkojame už bendradarbiavimą.

Automatinis Vertus Elektroninių Ritė Skaičius Vyniojimo Mašinos Vijurkas FZ-160 220V

Vienerių Metų Garantija

Serijos Pusiau Automatinė Ričių Vyniojimo Mašinos priima principo pavarų dėžė generuoti automatinė likvidavimo poslinkis. Mašina yra surinkti ar Skaitmeninė versija parodyti skaičiavimo, ir tinka lengvųjų ričių vyniojimo reikalavimą, automatinė likvidavimo poslinkis.

Prašymas

Pusiau Automatinė Ričių Vyniojimo Mašinos FZ-160 galėtų taikyti gamybos metu telekomunikacijų kabelių, žemos įtampos transformatorius elektroninių prietaisų, transporto priemonės uždegimo ritės apvijos varža ir elektroninių skaitiklių dalys ir kt. Šis modelis yra įrengtas skaitmeninis ekranas rodo skaičiavimo, kuri suteikia tikslią skaitymo ir panaudojimo patogumo.

Techninė Specifikacija

Maitinimo įtampa : 220V (Jei 110V tinka jūsų prašymą, prašome palikti žinutę skiltyje "Komentaras" užsakymo, mes teikiame nemokamai suderinta transformatorius.)

Vielos Skersmuo: 0.06 - 0,5 mm

Ritės Skersmuo: 12 -150mm

Ritė Feed: 6-110mm

Ritės Tipas: SWG20#-40#

Skaičius diapazonas: 0-59999 žiedas

Perdavimo Santykis: Greitas 16; Lėtai 11.5

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay (Deponavimo Paslaugą), Kredito Kortelės, Brazilija Boleto ir kitus mokėjimo būdus.

2. Jei susidūrėte su mokėjimo problemą, galite atsiųsti mums laišką ir mes būsime laimingi galėdami padėti. Prašome patvirtinkite, pristatymo adresą, kai mokėjimo.

Siuntos & Grąžinimo Politika

Apie Mus

Mes esame kompanija su didelę patirtį pasaulio prekybos.

Įkurta 2009 metais, esame pasiryžę tarnauti savo klientams su labai produktų ir puikus aptarnavimas išlaikant aukštos kokybės ir mažos kainos.

Mes taip pat turime turtingą produktų daugiau nei ekrano parduotuvėje. Jei jums reikia, jūs galite susisiekti su mumis ir jis bus mūsų labai malonu suteikti jums aukštos kokybės prekės su protingą ir patrauklią kainą.

Modelio Numeris FZ-160
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Pakuotės Svoris 22.0kg (48.50lb.)
Pakuotės Dydis 55cm x 35cm x 30cm (21.65in x 13.78in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai