Geomagnetinio automobilių Stovėjimo Aikštelė Aptikimo Modulis Geomagnetinio lauko Parkavimo Jutiklis L47

€11.51

-13%

€13.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jutiklis jutiklis, aptikimo jutiklis, lauko temperatūros jutiklis, Pigūs jutiklis jutiklis, Aukštos Kokybės aptikimo jutiklis, Kinija lauko temperatūros jutiklis Tiekėjų.

Daugiau jutikliai:

Geomagnetinio automobilių Stovėjimo Aikštelė Aptikimo Modulis Geomagnetinio lauko Parkavimo Jutiklis

Dydis: 18 x 27mm; Darbinė įtampa: 2.2 V ~ 3,6 V; Vidutinė srovė: 11uA (prašome kreiptis į vadovą duomenis); Jautrumas: 0.92 mG; Tikslumo rodiklis: 98%; Pritaikymo temperatūra: -30 ~ +85 laipsnių celsijaus; Serijos baud normą: 9600bps; Aptikimo nedelsiant: gali būti sutrumpintas iki 6~9 sekundes, daugiausia susijęs su energijos sąnaudos, gali būti nustatyti, atsižvelgiant į faktinę situaciją; IO atlaikyti įtampa: -0.3 V ~ VCC+0.3 V (su UATR nuoseklųjį prievadą, peržengia bus sugadinti modulis)

Charakteristika: 1, didelio jautrumo; modulis yra labai jautriai reaguoja į pokyčius žemės magnetiniame lauke, ir gali atrodyti, kad transporto priemonė juda ne 3 metrų. 2, didelio tikslumo lygis; Naudojant pažangias prisitaikanti geomagnetinio aptikimo algoritmas, dinaminius stebėjimo pakeisti aplinkos parametrus, ir pagal tikslią pripažinimo transporto priemonių įvežimo ir išvežimo. Nepaisant to, yra miesto centro ir bendrijos naudojimo (tuščiosios eigos laikas yra labai trumpas) didelės automobilių stovėjimo ar kaimo vietovėse, parkų ir kitų panaudojimo lygis yra labai mažas (dažniausiai į neveikos) automobilių stovėjimo aikštelių, gali užtikrinti aptikimo poveikį. 3, didelio stabilumo, Nes aptikimo algoritmas gali dinamiškai stebėti pakeisti aplinkos parametrus, todėl aptikimo poveikis modulis gali būti laikoma stabilios, neturi įtakos gamtinių drift aplinkos parametrų 4, priežiūra nemokama; Po įrengimo modulis yra nustatyta, jei baterija yra tuščia, kitaip ji nebus reikia išlaikyti. Kalibravimo modulio jutiklis ir inicializacija valstybės, automobilių stovėjimo vietos, gali būti užpildomas automatiškai. Be to, net jei modulis yra naudojamas proceso pozicijos kompensuoti dėl atsitiktinių priežasčių, jis gali automatiškai užpildyti parametrų, taisyti, atstatyti normalų aptikimo galimybę, be žmogaus įsikišimo. 5 itin mažos energijos sąnaudos; vidutinis darbo srovės modulio gali būti tiek mažai, kaip 11uA, ir darbo įtampos gali būti tiek mažai, kaip 2,2 V, kuris gali prailginti tarnavimo baterija. 6, aukštos lengva naudoti, paprasta sąsaja; modulis suteikia dvi sąsajos įvairioms taikymo reikalavimai: jungiklis kiekis UART sąsaja ir nuoseklųjį prievadą. Pereiti kiekis sąsaja: aukšto ir žemo lygio produkcija, aukšto lygio-tai yra automobilių, žemas lygis-tai ne automobilis; UART nuoseklusis prievadas: pateikti laikas statu ataskaita, parametrų nustatymus ir kitas funkcijas, skirtas sujungti viršutinį kompiuterį.

Pastaba:dėl produkto modernizavimas, parduoti produkto išvaizda gali skirtis nuo Interneto nuotrauka, bet sąsaja, rodikliai neturi įtakos. Modulio pin funkcija: 1 * Geomagnetinio parkavimo jutiklis

Galia Analoginis
Medžiaga Mišinio
Prekės Pavadinimas ReYeBu
Tipas Vibracijos Jutiklis
Naudojimas Padėties Jutiklis
Darbinė temperatūra -30-85 C temperatūros.
Modelio Numeris Geomagnetinio Parkavimo Jutiklis
Teorija Geomagnetinio Parkavimo Jutiklis
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)

Panašūs produktai