Garsaus Georges Seurat ' atgaminti sekmadienio Popietę Saloje La Grande Jatte bauda handpainted meno tapybos

€95.50

-8%

€104.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tapyba meno, paveikslai, tapyba meno, Pigūs meno tapybos, Aukštos Kokybės paveikslai, Kinijos tapybos meno Tiekėjų.

Parduotuvės Puslapį :

Proudct Informacija:

Atkreipkite dėmesį, kad kainos yra už NEĮRĖMINTI tapybos, tik drobė,neįskaitant rėmo . Jei jums reikia sistemos, prašome susisiekti su mumis,mes citata, pagal jūsų reikalavimą.

Dydis : 55x80cm , papildomas drobė sienos 3-5 cm tempimas .

Pritaikymas yra rengiama, jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis.

Menas: 100% handpainted Aliejaus Tapybai, profesionalūs menininkai.

Materails: Stora Drobė, aukštos kokybės aliejus arba akrilo spalvos.

Rėmas: Neįrėminti/unstretched.

Įpakavimas: Tapybos drobės bus susukti su kietajame vamzdelio ir wraped su burbulas plastiko sluoksniu, siekiant užtikrinti saugumą transportavimo metu .

Pakavimas:

Vežimą:

Mes teikiame nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštas / ePacket, galite stebėti paketų informaciją ir keletą dienų po jo išsiuntimo. Jei 2 išreikšti virš negalite atvyko į savo šalį / regioną,ar pakuotės dydis per ribą, ar jums reikalinga greičiau pristatymas, galite pasirinkti kai kurių kitų tinkamą pristatymo būdą, tokios, kaip DHL, EMS. Bet klausimas, tiesiog susisiekite su mumis, mes jums pagelbėsime.

Atsiliepimai:

Mes stengiamės tiekti aukštos kokybės gaminius už kiekvienas klientas, jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Gerbiami klientai, jei jūs patenkinti mūsų tapybos, prašome palikti savo 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, tai paskatins mus daug. Mes vertiname jūsų maloniai paliekant 5 žvaigždes 3 išsamus reitingus ( Punktas, kaip aprašyta, Komunikacijos, Laivybos Greičiu ) apie šią operaciją.

Jei yra problema su jūsų užsakymą,mes labai atsiprašome, tačiau prašome būtinai susisiekti su mumis pirmą kartą, neskubėkite palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokį ginčą ir, kad esate patenkintas. Nori, jis ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.

Individualų Užsakymą: Jūs galite rašyti mums savo mėgstamą nuotrauką su specialiu prašymu. Įsitikinkite, kad jūsų failai yra pakankamai didelis (150-300 dpi spausdinimo dydis). Jei jūs norite: kad mūsų tapybos kitą dydį/stilius; konvertuoti savo mėgstamą nuotrauką į aukštos kokybės naftos tapyba ant drobės; atkurti arba tinkinti bet dažymas; kad kelias kopijas savo tapybos individualų dydį; reikia tempimo arba rėmo paslaugas; kiti reikalavimai...

Prašome susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau gauti jūsų pranešimą(per 24 valandas). Mes sukursime specialų buy-it-now sąrašą ir patvirtinti tinkamą kainų ir tiekimo būdą su jumis.

Rėmas No
Medžiaga Drobė
Tipas Naftos Paveikslai
Dalykai Kraštovaizdžio
Dydis (Coliai) 55x80 cm
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Vidutinis Aliejus
Forma Vieną
Paramos Bazės Drobė
originalus No
Technics Rankomis Dažyti
Stilius Impresionistų
spalva Aukščiausios kokybės
Formos stačiakampis
Prekės Pavadinimas grynas meno erdvė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Pakuotės Dydis 60cm x 8cm x 8cm (23.62in x 3.15in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai