Nemokamas pristatymas Mados antikvariniai žalvaris muilo laikiklį,Gryno vario vonios muilas krepšelį vonios aksesuarai YT-11590

€18.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: muilo laikiklis, antikvariniai žalvaris muilo laikiklis, muilas krepšelio, Pigūs muilo laikiklis, Aukštos Kokybės antikvariniai žalvaris muilo laikiklis, Kinija muilo krepšelį Tiekėjų.

muilas krepšelio

muilo laikiklį, vonios aksesuarai

Modelio nr.:YT-11590

Marterial: Nerūdijantis Plienas, Spalva: Antikinio Žalvario

> Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO.

> Siuntos ir sąlygos Paprastai siunta gali būti surengtas per 3 darbo dienas, gavęs mokėjimą. Kiekvienas elementas gali būti siunčiami, jei apmokėjimas gautas iki 5:00 val. kiekvieną dieną. Pašto tranzito laikas yra geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas. Kaip tranzito laikas skiriasi. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinti siuntą. > Susisiekite su mumis Laivybos žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu. Mes atsakyti į jūsų klausimą, elektroniniu paštu, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą už atsakymus. >Atsiliepimai, mes aprašyti objektų, taip pat, kaip mes galime. Jei mes praleidau ką nors, praneškite mums. Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį. Tarptautinės Pirkėjai – Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

Prekės Pavadinimas HOTAAN
Patiekalas Medžiaga Žalvaris
Tipas Muilinės
Savininkas Paviršiaus Apdaila Žalvaris
Modelio Numeris YT-11590
Pakuotės Svoris 0.7kg (1.54lb.)
Pakuotės Dydis 26cm x 25cm x 18cm (10.24in x 9.84in x 7.09in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai