YeFine Aukštos Kokybės Dramblio Kaulo Porceliano Kinų Arbatos Puodelis Ir Lėkštelė Britų Popietę Gėlių Arbatos Puodelio Rinkinys Keramikos Drinkware Įrankis

€13.62

-30%

€19.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arbatos puodelius ir lėkštutes, gėlių arbatos puodelio, puodelis ir lėkštelė, Pigūs arbatos puodelius ir lėkštutes, Aukštos Kokybės gėlių, arbatos puodelio, Kinija puodelis ir lėkštelė Tiekėjų.

Kodėl visada pasirinkti YEFINE???

Geriausia kokybė, Geriausia kaina, Geriausias aptarnavimas, Geriausia reputaciją

Produkto pristatymas Gamintojas : YeFine Punktas : Taurės ir Lėkštė Medžiaga : Dramblio kaulo Porceliano Talpa : 170ml Maždaug Stilius : Modernus Mados Naudojimas : naudoti kasdien ar dovana Tiktų = 1 Puodelis + 1 Lėkštė + 1 Šaukštas

Sveiki Atvykę Į YeFine Parduotuvėje!!!

Apie Mus

YeFine, Kuris yra bendrovė, kuri specializuojasi keramikos gaminti ir parduoti daugiau nei 15 metų. Mes turime profesionalų komanda, įskaitant ir Produktų Plėtros Sektoriuje, Gamybos Sektoriaus, Išlaidų Kontrolės Sektoriaus Kokybės Užtikrinimo Sektoriaus Klientų Aptarnavimo Sektoriuje, Tai yra, kodėl mes galime suteikti jums gerų produktų su konkurencinga kaina.

Apmokėjimas Ir Siuntos

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu. Ir jei turite kokių nors klausimų dėl Kapt.lt, prašome tiesiog nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo arba .

Paprastai, mes sutvarkome sklypą 24 valandas nuo apmokėjimo galima. Mes vežamos sklypus pagal Kapt.lt Standartinio Laivybos, paprastai tai užtruks apie 14-30 dienų pristatymas. Ir jei jums reikia pristatyti skubiai, prašome pasirinkti, greitas pristatymas būdas, kaip DHL, EMS ir "Fedex" ir kt.

Siekiant užtikrinti pristatymas nuo min mokesčių, skelbiame, kaip "Dovana/Mėginys" su mažos vertės.

Pirkėjo Apsaugos

1, Visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą per pristatymo laikas mums pažadėjo.

2, Visiškai arba iš Dalies Grąžinimo, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. Jei jūsų prekės yra gerokai skirtis nuo pardavėjo produkto aprašymas, jūs galite: jį Grąžinti ir gauti visą kompensaciją arba B: Gauti dalinį grąžinti ir laikykite elementą.

3, Siųsti arba Visa Grąžinamoji išmoka, jei produktas yra sugadintas tranzito metu, prašome priimti keletą nuotraukų, kai pradedi pakuotės.

4, Grąžinti bet kokį produktą, net jei pristatymo puikios būklės, tačiau pirkėjas apmoka grąžinimas prekių.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.

Jei jūs esate laimingas su mumis, prašome prisiminti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždučių).

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš mus palieka neigiamą atsiliepimą, Ačiū!

Savo "PUIKUS" komentarai yra mūsų tikslas!

Vartotojų skaičius 1 asmuo
Kiekis 1
Modelio Numeris YF-CS018
Technika Ant stiklo
Medžiaga Dramblio kaulo porceliano
sertifikavimo EEB,CE / ES,, SGS,CIQ,LFGB,FDA
Talpa Maždaug 170 ml
Funkcija Įžuvinti,Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas YeFine
Drinkware Tipas Puodeliai & Lėkštutes
Tipas Kavos Puodelis & Lėkštė Rinkiniai
Formos Vieno Sluoksnio
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.49kg (1.08lb.)

Panašūs produktai