Nemokamas pristatymas Hui Musulmonų imamas vyresnysis giminaičiams ir draugams išsiųsti dovaną raštų balta kaulų kinijos vaza dovana

€196.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Draugai, draugo dovana, draugai t, Pigūs draugais, Aukštos Kokybės draugo dovaną, Kinija draugais t Tiekėjų.

Seraing, jūs Musulmonų draugai! Pusmėnulio Musulmonų porceliano, yra pasirinktas Keramikos ir kaulų kinija, kaulų miltai, pradedant nuo medžiagų pasirinkimas (visiškai gryno kaulo Miltelių), Cengcengbaguan visiškai halal. Maitinant širdyje, Viešpats suteikia giedras.

Extra fine bone china vaza viena pora Raštų, Dovanų Dėžutėje Nemokamas pristatymas! Namų baldai, dovanos akciją! Buteliuko aukštis 22CM pilvo plotis 10CM.

1. Ji pardavė keramikos gamybos, perdirbimo ir paskirstymo procesas atitinka Islamo teisės; 2. Gerai žinomų prekių ženklų, high-end "New Moon", galite būti tikri, pirkimo Musulmonų draugais; 3. Keramika yra trapi, yra rizika sugadinti siuntimo metu, pirkėjas, gavęs pirmą Po laiko patikrinti prekes, jei yra žalą, prašome nedelsiant fotografavo rezervavimas, nedelsdami susisiekite su mumis patikrinti Nemokamai pakeitimo atgal į klientus ir draugus, pašto išlaidas apmoka pirkėjas, ar ne pakeitimas.

Pakuotės Dydis 21cm x 31cm x 11cm (8.27in x 12.20in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 1.35kg (2.98lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai