100vnt didmeninė 1.2 ml Sumaišykite 3 Spalvų Tuščias Mini skaidraus Plastiko Lūpų Blizgesys Balzamas Vamzdelis ,1.ml plastikinis Buteliukas Kosmetikos Bakas

€34.30

-4%

€36.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balzamas vamzdis, kosmetikos bakas, kosmetikos didmeninė konteineriai, Pigūs balzamas vamzdis, Aukštos Kokybės kosmetikos bakas, Kinija kosmetikos konteineriai didmeninių Tiekėjų.

Produkto Aprašymas: Būklė: 100% visiškai naujas. Butelių Talpa: 1.2 ml Ilgis: 44mm Plotis: 11mm Spalva: Sumaišykite 3 Spalvų(Aukso,Sidabro,Juoda) Medžiaga: Plastikas Dydžio, pavyzdžiui, nuotrauką. Rankinis matavimas, ten yra klaida apie 1mm. Jei jums reikia kitos Spalvos, arba kiti dydžiai, prašome susisiekti su mumis.Sveiki Didmeninė Gera naudoti lūpų blizgesio ,lūpų balzamas ar kitus produktus, kuriuos norite. Pastaba: primename, kad dėl apšvietimo efektai ir stebėti\\\\\\ \ 's šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan. Spalvos tonas svetainės\\\\\\ \ 's nuotrauką ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami Neigiamą arba Neutralų atsiliepimą mums bus malonu su jumis dirbti. Mūsų parduotuvėje turi daug rūšių buteliai ir smeigės. Sveiki Didmeninė.

Laukių jūsų užklausą!

Modelio Numeris 1.2 ML
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Pakuotės Svoris 2.6kg (5.73lb.)
Pakuotės Dydis 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai