Nuostabi žalia plunksnų sparnai Cosplay fotografijos Žaidimo Ekrano Žaidimas šaudymo rekvizitai air express nemokamas pristatymas

€192.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Nuostabi žalia plunksnų sparnai Cosplay fotografijos Žaidimo Ekrano Žaidimas šaudymo rekvizitai air express nemokamas pristatymas.

(Jei norite tinkinti norite sparnus, prašome susisiekti su mumis,labai jums ačiū!!!)

Dydis: plotis-apie 140cm

1. Dėl pikselių skiriasi tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Prašome leisti 5-10 cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

3. Pls saugoti VANDENS atstumu nuo visų Plunksnų gaminių ir SPARNAI !

3. Rusijos Draugai: Prašome Palikti mums Pilnas Pavadinimas: Dėl rusijos Politikos, Ačiū!

4. Papildoma Paslauga: galime padaryti labiausiai pritaikytas. ir Mes galime suteikti daug daugiau paslaugų už jus, ką jūs norite iš kinijos, mes galime jums padėti, pls susisiekti su mumis laisvai.

5. Nemokamas pristatymas visame pasaulyje, Jei nėra nemokamas pristatymas į savo vietos, pls susisiekti su mumis, nesijaudinkite.

6.Visi mūsų plunksnos buvo fumigated ir atitikti Aplinkos Apsaugos reikalavimus,Pls nedvejodami naudoti.

Visi mūsų paketai bus siunčiami kaip žaislą pagal 50$.Kaip įprasta,Jums nereikės mokėti Mokesčio! bet mes negalime užtikrinti ji.

Siekiant pakuočių atvyksta laiku! Pls pateikti užsakymo(dideli sparnai) 20 dienų iš anksto!

Pastaba: kaina galioja tik angelo sparno plunksna, bet be kitų priedų, pavyzdžiui, plunksnų drabužių pav.

Pastabos: Malonu, įsitikinkite, kad pristatymo adresą ir tel numerius, jums paliko dėl Kapt.lt yra teisinga, mes išsiųsti prekes pagal jį! Kiekvienas klientas turi savo pareigą mokėti mokesčius savo šalyse. mes negalime prisiimti atsakomybę už mokesčius, bet šalyse, tikimės, kad jūs galite suprasti. Jei laikas spaudžia, prašome patvirtinkite laiką su mumis pirmą, prieš priima nutartį, ačiū. Kai jūs pasirenkate pristatymo terminas "pardavėjo pristatymas metodas" , mes pristatymą jūsų sklypo DHL, EMS, UPS, TNT, "FEDEX", Rinkliavos ir pan., arba Profesinės Aviakompanija , kuris gali siekti apie 5-15 dienų. Jei jūs neturite patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimdama ginčo, mes stengiamės tirpinys problemą už jus. Ačiū:)

Modelis Nė Vienas,Vientisos Spalvos,Drugelis,Gėlė,Angelas, "Chevron", Drabužių
Prekės Pavadinimas DesserXixi
Modelio Numeris sparnas
Medžiaga Ne-Audiniai
Proga Valentino Dieną,Vaikų Dieną,grandiozinis Renginys,Namai,Juda, Lyčių Atskleisti,Atgal Į Mokyklą,April Fool ' s Day,Gimtadienio,Šalis,Šv patriko Diena,Velykas,Vestuves,Helovinas,Kalėdos,Vestuvės & Sužadėtuvių,Krikštynų & Krikštas,Padėkos
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)
Pakuotės Dydis 80cm x 60cm x 8cm (31.50in x 23.62in x 3.15in)

Panašūs produktai