Diamond Įžanga

€460.98

-7%

€495.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Diamond Įvadas Deimantas yra pagrindinis akmuo & šaltinį susižavėjimas, nes ancinet kartus. Jie yra sunkiausia ,labiausiai imperishable,ir puikus visų brangakmenių. Žodis "deimantas" yra kilę iš graikų kalbos žodžio "adamas" - reiškia "unconquerable ", "neperleidžiama", "nepakeičiama", ar "tinkamas", ji yra viena iš geriausiai žinomų ir labiausiai vertinamų brangakmenių. Deimantai buvo žinomas žmonijai ir naudojami kaip dekoratyviniai elementai, nuo senovės laikų, kai kurie iš pirmųjų nuorodos gali būti atsekti iki Indijos .Deimantai gimė žemėje ir milijardus metų. Jie yra vienas iš gamtos stebuklų patvirtino, esant ekstremalioms karščio ir slėgio, esant aplinkybėms, kurios gali niekada būti kartojamas, o mes gyvename šioje planetoje. Deimantas yra anglies allotrope , kuriame anglies atomai yra išdėstyti variacijos theface centre kubinių kristalų struktūra vadinama diamond grotelės.

Deimantas turi didžiausią kietumą ir šiluminio laidumo, bet birių medžiagų.Deimantas turi puikių optinių savybių. Nes jos labai nelanksti, grotelės, jis gali būti užterštas labai nedaug rūšių priemaišų,tai rezultatai aiškiai, bespalvis išvaizdą labiausiai gamtinių deimantų. Diamond taip pat turi palyginti didelį optinį dispersija (gebėjimas skaidyti šviesos įvairių spalvų), kurią sukelia jo būdingas blizgesį. Puikios optinės ir mechaninės savybės, kartu su veiksminga rinkodaros, kad deimantas populiariausias akmuo.

Labiausiai gamtos deimantai susidaro aukšto slėgio ir aukštos temperatūros sąlygas, esančias didesniame 140 iki 190 km (87 120 mi) Žemės mantijos. Anglies-kurių sudėtyje yra mineralų, numatyti anglies šaltinis, ir augimas vyksta daugiau laikotarpiais nuo 1 mlrd. iki 3,3 mlrd. metų (25% iki 75% amžiaus Žemės). Deimantai yra pareikštas arčiau Žemės paviršiaus per giliai ugnikalnių išsiveržimus, kuriuos magma, kuris atvėsina į igneous uolų, žinomų kaip kimberlites ir lamproites. Deimantai yra labai sunku rasti, taip pat ir mano. Milijonus dolerių, kad eiti į žvalgybą ir tada tik maža procentinė dalis yra perlas kokybės nustatyti akivaizdus atsakymas, kad ne tik jie yra reti, bet komanda atitinkamą kainą.

Deimanto Struktūra

Deimantas yra sudaryta iš dviejų pagrindinių skyrių, Karūnos ir Pavėsine. Jų struktūra ir ryšys su kitais, forma stalo ir gylis procentai turi didžiausią įtaką diamond ' s sparkle.

Apvalios lakuotais supjaustyti buvo naudojama kaip pavyzdys, nes su dauguma kitų deimanto formos ("išgalvotas cut" deimantai) supjaustyti rūšiavimas yra sudėtingesnis (taigi, kodėl jų sumažinti rūšiavimo neatrodo sertifikatai, tokių kaip GIA). Skersmuo : Plotis diamond ties plačiausia taško juosta (išgalvotas iškirpti deimantų, mažiausias skersmuo yra naudojama).

Lentelė : didžiausios aspektas viršuje

Crown : viršutinėje dalyje diamond tarp juosta ir stalo

Pajuosti : siauros juostos, deimantų plačiąja taškas

Paviljonas : apatinės diamond tarp juosta ir culet

Culet : tai, apačioje patarimas (geriau, kai nėra matomas plika akimi)

Gylis : aukštis deimantas nuo stalo, culet.

Lytis Moteris
CertificateType NGSTC
Metalų Tipas Baltas Auksas
Stilius Klasikinis
Formos\modelis Round
Pagrindinis Akmuo Nėra
Proga Dalyvavimas
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Prekės Pavadinimas AINUOSHI
Elemento Tipas Žiedai
Nustatymo Tipas Šakės nustatymas
Metalinis Antspaudas 18k
Šalutinis Akmens Nėra
Bauda ar Mados Bauda
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 18cm (7.87in x 7.87in x 7.09in)

Panašūs produktai