5Pairs/Daug Aliuminio Priekiniai Vairo Golonka Arm 1:10 Elektrinis Himoto E10XT E10XTL E10MT E10MTL E10XB E10XBL Atnaujinti Dalys

€37.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vairo svirtis, vairo komplektas, elektrinis vairo, Pigūs vairo svirtis, Aukštos Kokybės vairo komplektas, Kinijos elektros Tiekėjų stiprintuvas.

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę.Mes tiekiame įvairias R/C modeliai ir dalys .Geros kokybės už priimtiną kainą,Įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjų ir aplankyti dažnai:)

--Greitas Pristatymas, Su Sekimo Numerį

--Gauti,Arba išsiųsti /grąžinimas

--, Bet daugiau užklausų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prekė : Aliuminio Sąnario Rankos Rinkinys Rinkinį sudaro: 5 Poras ( Kairė / dešinė ) Suderinamas su: 1:10 Elektrinis Himoto E10XT E10XTL E10MT E10MTL E10XB E10XBL Funkcija: 100% Nauja ir aukštos kokybės, Pagamintas iš aukštos kokybės Aliuminio CNC naudojami tiksliems.Padidinti jėgą ir tikslumą.Lengva atnaujinti nuo pradinio dalis Pagaminta HobbyPark ,Gerai padaryta ir patvarus,100% Naujas Pastaba: Prašome kidnly kreiptis į savo mokymą ir funkciją & Specifikacija, arba Susisiekti su mumis, jei turite klausimų

Spalva prekė gali šiek tiek skirtis dėl Fotografijos ir Stebėti

Klientų Pasitenkinimas, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo. Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų,mokėjimo Terminai gali būti padaryta, sąlyginio Deponavimo, Viza, "MasterCard", "Moneybookers", "Western Union", Banko pavedimu ir kt.

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Kapt.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

jei jūs nežinote, kaip mokėti pinigų,

skaitykite šiame link:http://help.Kapt.lt/payment_method.html

Pristatymas

1). Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales. Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2). Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3). Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.

Grąžinimo Politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Atsiliepimai

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę. Ačiū!

Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Modelio Numeris 33001 / 31006
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Aliuminio Priekinis Vairo Golonka
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas HobbyPark
RC Dalys ir Acc Aliuminio Priekinis Vairo Golonka
Transporto Priemonės Tipas E10XT E10XTL E10MT E10MTL E10XB E10XBL
Techniniai parametrai Vertė 3
Atnaujinti Dalys/Priedai Aliuminio Priekinis Vairo Golonka
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
Įrenginio Tipas daug (5 Poros/lot)
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)

Panašūs produktai