Garantuoja Gamyklos Tiesioginės 1500W 0-250VDC 6A Reguliuojamas maitinimo režimo perjungiklis

€110.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Maitinimo Šaltinis, maitinimo galia, 1500w maitinimo šaltinis, Pigiai maitinimo šaltinis, Aukštos Kokybės maitinimo, Kinija 1500w maitinimo Tiekėjų.

0-5V analoginis signalas kontrolės

Tipas

DC išėjimo įtampa srovės

VO

I O

S-1500

0-12V

125A

S-1500

0-24V

62.5 A

S-1500

0-48V

31A

S-1500

0-110V

13.6 A

S-1500

0-250V

6A Įtampa nuo 0 V iki tonas (potenciometrinis arba 0 ~ 5 V signalo kontrolė)

Aukšto patikimumo pasaulinio tinklo įvesties diapazonas 100% pilna apkrova senėjimo

Apsaugos funkcija:slėgio, srauto, trumpo jungimo apsauga

Svoris 3.2 Kg

Tačiau, pasak paramos vadinamas dėl ypatingo specifikacijos maitinimo šaltinis

Įėjimo įtampa

AC220V ± 20%

Įėjimo dažnis

47~63Hz

Įėjimo srovė impulsinė

40A/220VAC (Šaltas valstybė)

Tinklelis reguliuoti norma

Didesnė kaip 0,5% (su)

Išėjimo įtampa reguliuojama apimtis

Vardinė įtampa 10%~100%

Išvesties apsauga nuo perkrovos

105%~150%

Išėjimo viršįtampių apsauga

115%~150%

Iki, ir laikyti

50ms20ms

Darbo dažnis

80%~91%

Gofruotas triukšmo

Kaip išėjimo įtampa 1%mVP-P

Izoliacija intensyvumas

I/P-N/P : 3.0 KVAC/1min

I/P-F/G : 1.5 KVAC/1min

N/P-F/G : 0.5 KVAC/1min

Darbo aplinkos temperatūra

-10 ~+50 , 20%~93%RH (Ne koaguliuoti frost)

Laikymo temperatūra

-20 ~+85 , 20%~95%RH( Ne koaguliuoti frost)

Aušinimo būdas

Pažangi temperatūros kontrolės ventiliatorius, šilumos išsklaidymo

Produktas yra pastaraisiais metais labiausiai pažangių technologijų jungiklis, maitinimo šaltinis, impulsinis maitinimo šaltinis kontrolės chip priimti importo PMW kontrolės IC, turi konversijos efektyvumas yra didelis, įvesties įtampos diapazonas platus, built-EMI filtras, stabilus ir patikimi veiklos, apsaugoti funkcija yra visi pasiruošę, nedidelės apimties, lengvas, didelis našumas ir pan.

Poilsio komponentų, naudojamų pramonės lygio prietaisas, grandinės projektavimo optimizavimas yra protinga, gamybos procese griežtai puikus, siekiant užtikrinti, kad elektros energijos tiekimo patikimumą ir stabilumą. Išėjimo įtampos vertė gali nuolat reguliuojamas nuo 15% ~ 100%, produkcijos vertę yra pastovus srautas nuo 10% ~ 100% nuolat koreguoti, produkcija nutraukta, per įtampos apsauga, perkaitimo apsauga, protingas temperatūros kontrolės ventiliatorius, šilumos išsklaidymo.

Naudojamas elektrinių autobusų, elektra, elektros stacker sukūrė automobilį, golf automobilis, elektriniai dviračiai įranga ir t.t mokestį. Pažangi įkrovimo laikas, siekiant užtikrinti, kad baterijos energijos yra pakankamai, tačiau užpildymo, nėra skolingi pildymo, prailginti tarnavimo baterija. įkrovimo srovė įkrovimo įtampa pagal skaitmeninis displėjus stalo tiesiogiai rodyti veikia valstybės minkštos pneumatiniai, laikui aktyvuota funkcija

Slėgis, srautas, trumpo jungimo, perkaitimo apsauga ir puikus gedimo apsaugos signalizacijos funkcija vidaus šilumos išsklaidymo galia, ventiliatorius atidaryti ir uždaryti automatiškai kontrolės funkciją.

Kaltinamas didelės spartos, didelio efektyvumo, energijos taupymo, ir kiti reikšmingų funkcijų

Atsižvelgiant į klientų specialūs reikalavimai užsakymą aukšto ryškumo LED ekranas, baterija darbo instrukcijos ir trikčių valstybės instrukcijos.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesio nemokamai pakeitimo. Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra. Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti. Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis. Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį. Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Jūsų

Dydis 292*130*68 mm
Įėjimo Įtampa 220v
Modelio Numeris S-1500-250
Išėjimo Srovė 6A
Išėjimo Galia 401 - 500W
Išėjimo Įtampa 0-250V
Išėjimo Tipas Vieną
Pakuotės Svoris 3.5kg (7.72lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai