Touhou Project Pačiulių Žinių Cosplay Batai Batai Anime Šalies Cosplay Batus pagal Užsakymą Pagaminti Suaugusių Moterų Batai

€39.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pagal užsakymą, customes suaugusiems, customes moterims, Pigūs custom made, Aukštos Kokybės customes suaugusiems, Kinija customes moterų Tiekėjų.

CosplayDreamland pagrindiniai produktai įtraukti: kostiumas, talismanas kostiumas, gothic lolita dress, kambarinės suknelė,visų rūšių mados suknelė ir įvairių simbolių muzikos ir filmų .

Jie yra custom made, bet kokio dydžio ir spalvos yra. mes taip pat gali padaryti naują stilių, kaip jūs, jeigu: nuotraukos, pavyzdžiai, dizaino ir pan . šių cosplay kostiumai yra taip pat puikiai tinka visoms festivaliuose kaip Helovinas, karnavaliniai arba šalių ar kitomis ypatingomis progomis .

Ekonomiškas kaina, aukštos kokybės,baudos kūrinys vertingas ir kostiumai , mes juos kaip paveikslą tiksliai ir patikrintas strickly visus daiktus, kol mes išsiųsti jį į mūsų klientų. kai jūs pateikiate užsakymą, "checkout" žingsnis, atkreipkite dėmesį, mums žinutę, rodantis, iš kurios dydis jums tiktų ,prašome mums pasiūlyti matavimai, krūtinės, liemens, klubų, ūgį . taigi galime atsiųsti tikslią prekių jūs tikrai norite pirkti, arba galite pasirinkti dydį, kaip ir dydžio diagramos,dydis rasti: XXS X S S M L XL XXL standartinio dydžio, prašome patikrinti dydžių lentelė žemiau yra nuotraukų ir kaip matuoti.

Dėl kostiumas yra custom made, todėl gamybos laikas trunka 7 ~ 10 darbo dienų .

Touhou Project Pačiulių Žinių Cosplay Batai Batai Žaidimas Šalis Cosplay Batus pagal Užsakymą Pagaminti Suaugusių Moterų Batai

Sveiki apsilankę!!!

Pritaikytas dydis:prašome informuoti mane, žemiau informacija:

1. vyras ar moteris?

2.įkrovos aukštis

3.kojos ilgis

4.pėdų plotis

5.į widthest blauzdos perimetras:

1.Jūsų prekės bus išsiųstos per 7-10 darbo dienų nuo patikrintų mokėjimo.

2.Pristatymo terminas:

* UPS,DHL, "FEDEX" ir TNT express pristatymas paprastai trunka 5-7 darbo dienas, priklauso nuo šalies.

* EMS express pristatymas paprastai trunka 5-8 darbo dienas, priklauso nuo šalies.

* Kinija paštu, Oro Paštu, Kaip įprasta,laivas, Azijoje,Vakarų Euro,JAV maždaug 7-15 dienų; laivą Pietų Amerikoje,Vidurio Rytuose,Rytų Euro,Afrikoje maždaug 15-30 dienų. 3.Mes laivo į sąlyginio DEPONAVIMO adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas, sąlyginio DEPONAVIMO yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

4.Mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą pristatymo metu, įskaitant, bet neapsiribojant muitinės pašto tikrinimas,strike,force majeure ir t. t.

5.Mūsų kaina neįeina mokesčiai,PVM,ar kitų paslėptų mokesčių.

Mes galime kontroliuoti importo mokesčiai ir neturi atsakomybės už paketą susitikimo vietos muitų mokesčiai. Užsakant iš mūsų parduotuvės, jūs esate laikomas importuotojo ir yra atsakinga už importo mokesčių ar papildomi mokesčiai. Jūs galite susisiekti su savo vietos muitinės įstaiga daugiau informacijos, nes custom politika skiriasi nuo šalies į šalį. Jei paketas, vėliau grįžo į jav, jums bus atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai ir sandorių mokesčių iš viso produktų pirkimo. Tada likusius pinigus bus grąžintas jums po to, kai mes gauti paketą atgal.

Jūsų nuomonė yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų. Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug. Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą. Mes stengiamės išspręsti problemą.Jūsų satisfication yra mūsų didžiausia galia. Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-) Ačiū, kad lankotės ir sveiki vėl

Norėdami sužinoti daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis laisvai

Prekybos Vadybininkas ID:cn1520326567cxic

Dėkojame, kad lankotės !!!

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Šaltinis Touhou Project
Simbolių Pačiulių Žinios
Specialios Paskirties Kostiumai
Lytis Unisex
Batų Dydis 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Šaltinio Tipas Anime
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)

Panašūs produktai