D puodelio dydį crossdresser krūtų formos žuvo silikoninės krūtinės 1000 g/pora liemenėlė su petnešėlėmis "nude" odos ir rudos spalvos dviejų spalvų

€58.70

-11%

€66.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: crossdresser krūtų formos, krūtų formos, silikoninės krūtys, Pigūs crossdresser krūtų formos, Aukštos Kokybės krūtų formos, Kinija silikoninės krūtinės Tiekėjų.

APRAŠYMAS

1. Silikoninių krūtų formos su krūties Dirželiai, mažos krūtinės merginos ar crossdresser,shemale,drag queen cosplay

2. Ten nuogas odos ir rudos spalvos dviejų spalvų yra

(reali spalva bus šiek tiek kitoks, tik brower, apšvietimą ir kitus veiksnius )

3. Šią nuorodą elementą yra tiesiog silikoninių krūtų su dirželiais, be liemenėlės,be klijų

(jeigu jums reikia, pasirinkti kitų nuoroda arba susisiekite su mumis)

4. Taurės dydis, mes pažymėti tai priklauso nuo normalių žmonių, nėra labai aukštas, ir tie riebalai

ir svoris defference tarp 5~150 gramų aukštyn ir žemyn

5. Šis straipsnis yra apie D taurė, 1000 g/pora.

MOKĖJIMO

Daug mokėjimo būdų, tokių kaip Kreditinės Kortelės,WebMoney,Qiwi Piniginės, Boleto,SOFORT Bankų, TT ir "Western Union". Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Kapt.lt, ir nebus išleistas į mus, kol jums priimti jūsų užsakymą.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

2. Laikas tranzitu: Paprastai, DHL, "FEDEX", UPS pristatymo laikas: 4~10 dienų; EMS: 15~27 dienų;Oro Post: 10~60 dienų . Mes negalime užtikrinti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: Dažniausiai, Mes išsiųsti prekę per 2~7 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos .(Ilgesnes atostogas Kinijoje ar kitų veiksnių, bus nedelsiant)

4. Nuotolinio plotas: Visos išlaidos nebuvo, įskaitant nuotolinio srityje papildomo mokesčio ; jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje viena, pirkėjas turi sumokėti papildomą mokestį prieš išsiuntimą arba mes atsiųsime kitų laivybos metodus, pavyzdžiui, EMS, ar Po Oro Paštu.

5. Importo Mokestis: pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muito ir importo mokesčiai.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą, jei norėsite grįžti, Arba grįžo iki savo vietos muitinės, jei tu negali padaryti muitinės klirensas, jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę būklę, jokios naudos, jokios žalos .

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

pardavimo modelis Mažmeninės & Drop Shipping & Didmeninė Prekyba&Fabriko Tiesioginis Pardavimas
Modelio Numeris LTASXC-1000
Su Dirželiais Taip
Savybės Žuvo krūtinę su realiomis iškėlė spenelius
Seksualinio Pobūdžio No
Naudoti Krūties Crossdresser Shemale Transseksualų Drag Queen
Medžiaga Silikono
Taurės Dydis Apie D Puodelio
Svoris 1000 g / pair
spalva Nuogas Odos, Ruda
Kiekis 1 pora
Elemento Tipas Krūties Forma
Prekės Pavadinimas QIAOZHOU
Dydis 1000g/pair
Pakuotės Dydis 20cm x 25cm x 8cm (7.87in x 9.84in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai