Karšto Pardavimo Tabletę Šalies Sumaišyti 20 X 20mm Parketas, Vonios kambaryje Plytelės Pastilhas De Vidro Para Banheio Grindų Metalo Mozaika

€148.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plytelės vonios kambarys, mozaikos, vonios, mozaikos plytelių vonios kambarys, Pigios plytelės vonios kambarys, Aukštos Kokybės mozaikos, vonios, Kinija mozaikos plytelių, vonios kambarys Tiekėjų.

Metalo Mozaika

Yra 3 spalvų, prašome pastaba, kuri spalva jums reikia, kai užsakymą.

pateikti aptakus, stilingas, šiuolaikinio atrodo, kad bet koks įrenginys. Mados ir vizualiai patraukli plytelės susideda iš porceliano plytelės kūno suvynioti į nerūdijančio plieno švarus geometrinis atrodo.kokybės ir kainos schema negali būti suderinta, bet kurioje parduotuvėje ar internete mažmenininkas. Prašome pažvelgti ir patikrinti visas lauko, mozaika. Žemiausios kainos su aukščiausios kokybės ir patikimas paslaugas.

1. Turime daug Chip dydis (10'x10,15x15,15x48,23x48 mm)

Storis:4mm,6mm ir 8mm

2. Kraštus šios mozaikos plytelės yra straight-cut, lengva įdiegti ir švari, lygi ir nepriekaištinga apdaila.

3. Dydžiai (per gabalas ant viso lapo): lapas dydis: 300x300mm linija

ilgis:nuo 0,5 mm

4. Pagamintas iš Foshan mieste, guangdong provincijoje, Kinija

5. Griežtai atrinkti; nuosekliai spalvos, klijavimas ir apdaila

6. visi yra fadeless, antacid, šarmų atsparus, ir Tinka komercinės ir gyvenamosios paskirties projektų (Interjero, taip pat išorinio paviršiaus dangos programas), indoor /outdoor/sienų/grindų/sienų dekoravimas/baseinas/vonios kambarys

Metalo mozaika yra daugiausia naudojami metope ir žemės apdaila. Dėl jos vieno vieneto plotas yra nedidelis, spalva, su begaline įvairove, kartu, ji gali projektavimo ir modeliavimo stilistas įkvėpimo veiklos incisively ir gyvai, ir rodyti savo unikalų meno žavesio ir asmenybės. Plačiai naudojami viešbučių, restoranų, barų, stotis, baseinas, pramogos, užima wall žemės ir kinfe ir kt.

Specifikacija Multi-piece Package
Modelio Numeris SS-RX2001-7
Klasifikacija Už Sienos
Scenarijus Sienos
Prekės Pavadinimas sarhang
Stilius Modernus
Temos Modelis
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Įrenginio Tipas daug (11 Kvadratinių Pėdų/lot)
Pakuotės Svoris 15.0kg (33.07lb.)
Pakuotės Dydis 34cm x 34cm x 10cm (13.39in x 13.39in x 3.94in)

Panašūs produktai