20X Aukštos kokybės AC220V Išėjimo įtampa (3-4)*1W įtampa 9-18V 280-300mA dimeris led driver nemokamas pristatymas

€20.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led driver, dimeris led driver, led driver led, Pigūs led driver, Aukštos Kokybės dimeris led driver, Kinija led driver led Tiekėjų.

Specifikacijos : w :(3-4)*1 W, įėjimo įtampa: AC220V išėjimo įtampa: 12-16V išėjimo srovė: 280-300mA±5% MTBF: 60000H Išėjimo Dažnis: 50/60 hz Galios Koeficientas: >0.95 Matmenys: 24*18*11mm Funkcijos: 1. Išvesties apsauga: Trumpas cicuirt&Per srovės ir Per įtampos apsauga 2.Aukštos kokybės ,Ilgo gyvenimo, didelis patikimumas, mažos apimties dizainas 3.Profesionalus chip, izoliacijos, pastovios srovės išėjimas, atitinka saugos standartą 4.Didelis našumas, mažas suvartojimas, energijos taupymo ir aplinkos apsauga, žemas triukšmo per EM išbandyti Šį elementą inlude 20PCS Prekės nuotraukos :

Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union,sąlyginio Deponavimo ,T/T ir pan.

Mes atsiųsime sklypus, per laiką parodė į šį sąrašą po pirkėjo mokėjimo tikrina Kapt.lt. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Kapt.lt. Siuntos neįtraukė muito, EMS:5~9 darbo dienas. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3~6 darbo dienos. Kapt.lt Standartinis Pristatymas : 12 ~ 30 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu: 12 ~ 30 darbo dienų

Visi elementai bus 100% patikrinta ir būti su saugumo pakavimo prieš pristatymą. Pažadame, 3 metų garantija,Jei yra kokių nors problemų, exluding asmens veiksnys, pažadame, kad repaire arba pakeisti naujus produktus klientams. Mes labai vertiname jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių mums, ir padarys tą patį jums. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis išspręsti bet kokias problemas, kol palikti atsiliepimus. Mes pasistengsime atsakyti ir pasiūlyti pagalbą, iš karto.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,Pirkėjai turėtų pranešti apie netinkamą problema per 7 dienas po gavimo elementą ,dėl keitimo ar grąžinimo, Prašome susisiekti su manimi, kol jūs ją grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 90 dienų, Mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestis. Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

Prekės Pavadinimas KINGGREEN
Kištuko Tipas Nėra
Išėjimo Įtampa I
Įėjimo Įtampa I
Elemento Tipas Apšvietimo Transformatoriai
Išėjimo Signalas I
sertifikavimo BMK
Įvesties Signalas I
Modelio Numeris I
Garantija 3 metai
Medžiaga I
Savybės I
Svoris 0.1kg
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)

Panašūs produktai