Nekilnojamojo Mėginio Prabanga Naują Atvykimo Mėlynos Spalvos Nėriniais, Blizgučiais Duobute Kristalų Brangioji Undinė Oficialią Vakaro Suknelės, Vestuvių Grupė

€152.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: oficialus vakarinę suknelę, vakarinę suknelę, vakare suknelė vestuvių, Pigūs oficialų vakarinę suknelę, Aukštos Kokybės vakarinę suknelę, Kinija vakarinę suknelę, vestuvių Tiekėjų.

Musulmonų Hijab Vakaro Suknelės Oficialią Vestuvių Suknelė

Express bendrovė Pristatymo Laikas Patikrinti internete, DHL Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje, Australijoje, Pristatymas tik 3-5 dienas, į kitas šalis, tai užtruks apie 5-7 dienas www.dhl.com "Fedex" Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje, Australijoje, Pristatymas tik 3-5 dienas, į kitas šalis, tai užtruks apie 5-7 dienas www.fedex.com UPS Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje, Australijoje, Pristatymas tik 3-5 dienas, į kitas šalis, tai užtruks apie 5-7 dienas www.ups.com EMS Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje, Australijoje, Pristatymas tik imtis 4-7 dienas, į kitas šalis, tai užtruks apie 6-8 dienų www.ems.com TNT Šiaurės Amerikoje, Europoje, Azijoje, Australijoje, Pristatymas tik 3-5 dienas, į kitas šalis, tai užtruks apie 5-7 dienas www.tnt.com Pastaba: Per specialius atostogų, pavyzdžiui, Kinų Šventė,Nacionalinės Šventės,laivybos laikas bus šiek tiek ilgiau.

Pastaba:Mes tik sutinka dalinai ar visiškai grąžinti pinigus už prekę, kad turi problemų dėl mūsų neatsargumo 1 Prekė turi būti grąžinti per 7 dienas nuo priimdamas prekes. Grąžinamoji išmoka: Per 7 Dienas dar negrąžinti. 2 Produkto turi būti unworn ir pradinę būklę, net ir po to, bandė tinka ir dydis. 3 Ne tinka jums(su neteisinga dydis), kokybės problema. 4 Grąžinamoji išmoka: pagal Užsakymą pagamintas Smulkus ar Plius Dydis ir padaryti, kad jūsų Specifikacija 5 Tai pirkėjų atsakomybė mokėti grąžinimo arba keitimo pašto.

FAQ : Jei norite sužinoti daugiau informacijos, prašome siųsti laišką į mus,mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Audinio Tipas Nėriniai
Rankovės Stilius Reguliariai
Traukinys Nėra
Iškirpte Brangioji
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W
Medžiaga Poliesteris
Occassion Šalis suknelė,Vestuvės dress
Elemento Tipas oficialus vakarinę suknelę
Talėja Natūralus
Dydis Standard size
Metų 2016
Charakteris musulmonų vakarinę suknelę
Modelio Numeris MUSL-1114
Siluetas Brangioji
Built-in Liemenėlė Taip
Funkcija Mados
Proga Oficialus Vakaras
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Suknelės Ilgis grindų ilgis
kokybė Aukštas
Tikrasis Vaizdai Taip
Prekės Pavadinimas Ruolai
Apdaila nėrinių aplikacijos
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai